Rabu, 21 Julai 2010

::SHOPPING ONLINE TAK DAPAT BARANG..BUKTI LAGI ::



waaa..ni antara komen-komen mangsa :)
KAMI BENCI ONLINE SHOP YANG TIPU & MAKAN DUIT HARAM!
itu dr blog ni

sbb page ari tu sudah hide/deactive..ni ada lg page dia


Main blogger webpage: http://www.blogger.com/profile/06937131200140917393

List of websites:
http://pbcshoes.blogspot.com/
http://pbcshawly.blogspot.com/
http://pbcaccessory.blogspot.com/
http://pbconlineboutique.blogspot.com/
http://pbcclothes.blogspot.com/
http://pbccardigan.blogspot.com/
http://pbcbag.blogspot.com/
www.myspace.com/shahreena.daud

Contact numbers : 0137227704 / 0177656319
MSN: pu3shahreena@hotmail.com
Hometown: Stated as Pasir Gudang, Johor Baru
Student UiTM Diploma In Accountancy

Maybank account: 151240024433
CIMB account: 01270013805525
Bank Islam account: 01087020317624

Myspace account: http://www.myspace.com/shahreena.daud

sumber-rubies no more

sumber- i blacklist u back!

sila baca komen2 nyer skali utk butiran lanjut~

xnk kena tipu??sila baca ya~ sekian


*jumpa lagi bila alinac lover blik malaysia ~ tata


40 ulasan:

akmalhilmi berkata...

wwaaahhhhh
melampau gile
biakn drh dgg dowank pn jadik haram
mkn duit haram

hheee
tp jgn lakx banned sayep yee
sayep pn ada uat
tp xuat jual on9 pn
jual kat mbe2 jewh
huhu

alinac lover berkata...

@akmalhilmialalallala~

eT berkata...

kesian pada org yg nk wat biz bebetui sbb org2 camnih...
teruk betui...

alinac lover berkata...

@eTa.a..mmg truk sgt~ saya pon niaga jgk..tp xde la smpai sebulan nk kena tunggu~

Che Armster berkata...

serius?! adoi gila la budak ni.. kalo naik kes polis sia-sia je.

diraja22 berkata...

ni semua merosakkan imej usahawan maya nnt..

cikgadis konfiuss berkata...

xda la mlampau
ok la ni...jadi bgtau org len spy xtertipu sm..









=)

Hamzah Ian berkata...

pergh.. dapat duit taknak kasi barang.. ade jugak mcm ni.. adoi la..

ptt la skrg org yg niage betol2 ssh nk cari customer

FyZa berkata...

erk..mentakotkan..

annfrendly berkata...

bagus dedahkan.. supaya org lain tak terkena.. tak baik kan dia wat camtu..

E.d.Y berkata...

ish..teruknye minah ni
padan muka kene siarkan semua info

nuR amaLina saRdOn berkata...

die sorg je tu cmtu..
so far kt wat online shopping sume ok..
alhmdulillah puas ati..

duit yg die aemk 2 mmg duit haram..xsenang hidup die nnt..

AngahSayang2314 berkata...

alin angah pun takut lah kena berhati2 lepas nie

NaNaJoe berkata...

huh!!! ade gak manusia yg macm ni ye?huhuhuhu~~
mkn duit haram, posing maut llak..
nmpak sgt dr duit haram...
aduh..pmpn pon mcm ni...

helmi berkata...

ok le klau dh dpt duit blk.
lain kali jgn buat lg tau...!

Cik Buya berkata...

pasni jgn percaya online shoping lagi ea cik yong. hihi

bellar0ssa berkata...

hmmm banyak gile blogshop dia ni.. hmmm pastu ada hati nak menipu.

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

awe tak suke shopping online sebab awe suke nak tgk sendiri brg tu depan mata...
tapi kat oversea bnda ni dah biasa

ataicha berkata...

hmm dari num a/c tu try2 la detect sapa owner dia...

check senang.. gi ATM.. masa nak bank in duit kan kuar nama dia...

so try check semua a/c orang sama ke tak.. pastu wat report polis laa..

kalau dapat kerjasama dari pihak bank lagi bagus... kemuki kan semua statement bank tu.. sebab kalau ada no i/c senang...

cuma kan.. kes tipu2 ni selalunya pihak polis x ambik port pun.. paling kurang dia suruh kita gi high court bawa bukti2.. untuk kuar court order je..

huhuhuhu... tapi try la erk

Pinky Pixie berkata...

pelajar akaun ke tuh? huhu..
erm, bila dpt dedahkan identiti, smga yg lain x kena la..

qellissa berkata...

I suka beli brg online..so far alhamdullilah x penah kena lg mcm ni..klu ku jumpa minah ni memang siap ler dia..teruk betul perangai mcm tu..thanks for the info..

eYra berkata...

pendapat i kan...better u report jer polis..sbb sblm ni lg teruk ada kes penipuan jual iphone..(seller lain)

org bank in duit tp xposkan..alik2 kena tgkp polis..padan muka

yang geram oku punya org...

alinac lover berkata...

@Che Armsterya btol2...kwn da buat da report

alinac lover berkata...

@diraja22a.a~

alinac lover berkata...

@cikgadis konfiusstq ya~

alinac lover berkata...

@Hamzah Iankena btol2 la kan kalo nk niaga~

alinac lover berkata...

@annfrendlyyala..buat naya kt org~

alinac lover berkata...

@FyZaseram.hahahha

alinac lover berkata...

@E.d.Ybkn nk aibkan kan..xnk org jd mangsa jugak~

alinac lover berkata...

@nuR amaLina saRdOnmmg..

alinac lover berkata...

@AngahSayang2314ya angah..tq taw

alinac lover berkata...

@NaNaJoe:( xsdar diri tuh

alinac lover berkata...

@helmidpt duit p shopping

alinac lover berkata...

@Cik Buyangee..oke2

alinac lover berkata...

@bellar0ssammg byk..org xpasan

alinac lover berkata...

@Nur Hawa Mohd Zina.a..dak ni bajet mcm dok kt oversea la awe

alinac lover berkata...

@ataichammg sudah dpt suma info dia

alinac lover berkata...

@Pinky Pixiei hope :(

alinac lover berkata...

@qellissawelcome dear

alinac lover berkata...

@eYraoku?? waaa

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...