Khamis, 15 Julai 2010

:: Ajoi ialah saksi satu kes jenayah berat ::

Ajoi ialah saksi satu kes jenayah berat, kelihatan gementar dan gugup ketika diminta memberi keterangan oleh seorang peguam. Dengan suara yang lantang, peguam itu bertanya, adakah anda sudah berkahwin?.

Sudah, Tuan. jawab Ajoi dengan suara yang tersekat-sekat.

Peguam : Sudah berapa kali, kamu berkahwin

Rizal : Sekali sahaja.,

Peguam : Dengan siapa kamu berkahwin?,

Rizal : Seorang perempuan, Tuan!

Kerana panas mendengar jawapan dari Ajoi, dengan marah, peguam berkata, Tentulah kamu berkahwin dengan perempuan. Kamu pernah dengar ke ada orang yang kahwin dengan lelaki? ,

Ajoi : Ada tuan, adik perempuan saya berkahwin dengan lelaki, tuan.

watermark red

23 ulasan:

-telordibasuh- berkata...

hehe..ending die tuan hakim bunuh diri ke yong hahaa

alinac lover berkata...

@-telordibasuh-EH MANA TAW..HAHAHA

PIDUT ASiS berkata...

tak pon ending dia hakim tu pon kawin dengan lelaki gak..hahaha

Post Terhangat...
Fuck:Antara Yang Tersurat Dan Tersirat..

Amirrah Zawani berkata...

kompem hakim tu bengang.. haha!!!

princeduyong berkata...

hahaha...kesian kat hakim tu...hahaha

SKETSA JAM EMPAT

QieFLy si Dolce berkata...

hahaha betul tue....padanmuka terkena balik :P
Entry terkini : Ikan Emas yang betul-betul dari emas tulen

Mr feckry berkata...

ya arif, gua berpendapat kenyataan ajoi iaitu anak guam gua ternyata memberi keterangan yang tulus ikhlas.

Sophia Rani berkata...

hahahaha.. pandai betol ajoi ni menjawab...

Alessandro berkata...

Dah baca komen di entri Tutorial di blog saya? Saya ada tinggalkan komen baru dan bagaimana nak settle masalah coding tu. :-)

hiro berkata...

hii...sodap cter,

AngahSayang2314 berkata...

hehehe betul gak kata dialog tue.. peguam tue pun tak cakap ngan betul hahaha

Pinky Pixie berkata...

kelakar.. konpem bengang. ngeh2

bellar0ssa berkata...

hahaha, tuan hakim bunuh diri.logik=P

alinac lover berkata...

@PIDUT ASiSsengal giler?ha3

alinac lover berkata...

@Amirrah Zawanitaw xpe

alinac lover berkata...

@princeduyongnk wt cemana kan..hahaha

alinac lover berkata...

@QieFLy si Dolcengee~

alinac lover berkata...

@Mr feckryoke2...terima~ nge2

alinac lover berkata...

@Sophia Ranihahahha~ tu la...sapa punya laki tah~

alinac lover berkata...

@Alessandrotq ya~

alinac lover berkata...

@AngahSayang2314huhuhu~

alinac lover berkata...

@Pinky Pixiesure!

alinac lover berkata...

@bellar0ssahahaha

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...