Rabu, 30 Jun 2010

:: since aliens sudah hilang.... ::

at Hatyai city


salam kawan2..
sapa kawan saya sila komen oke..hahaha!!!!

pagi ni mood oke..sejuk mata memandang suasana hari ni sbb pg ni hujan sket..
mujur hujan pas i blik ngaji..klo x jenuh lah~
hehehe..skg ni i ada kelas mengaji taw bila wktu pagi..
so jadual wktu i makin sempit..padat ngn aktiviti..
cewah..padat la sgt kan... ;p
but it's oke..hati tenang..rezeki makin murah...
fikiran positive tone aja :)

oke what?since aliens sudah hilang..maka saya pon xnk la marah2..
when i rasa susah hati @ rasa mcm ada mslh (means xsure la ada mslh ke x..huhu..)..i akan pk "Allah uji kita mengikut kemampuan masing-masing."
it's true kan..bila pk mcm tuh..automatik mslh jadi sng sgt nk slesai kan..atau sng kata..
ada mslh jd mcm xde mslh pon.. *ya beda bedu...

cik yong ni dah la mudah sgt down :( so kena la ada kata2 hikmat dlm diri ni..so sape2 yg ada mutiara kata n aplikasi dlm diri dgn jayanya...sila la kongsi ngn saya ek..

cemana la nk berjaya klo mudah down kan? businessgirl xleh mcm ni..chaiyok!
smoga business makin berjaya...amin!

smlm sudah berjaya buat biskut ala2 chipsmore..nk tarok nama apa ek?
devil choc cookies..oke x? :p

mlm ni pas blik kerja insyaAllah akan start lg new recipe..but x carik lg recipe..
bg la cadangan geng~ boleh?


nota alinac:eh..lupa nk tny..page i berat tak yer??klo berat n lama nk tunggu, korg btau i ya... :)

26 ulasan:

En iLham berkata...

semoga ceria selalu seperti ini yer
mulakan hari dengan sesuatu yang diberkati akan membawa ketenangan sehingga malam menjengah hari

kak ina kl berkata...

salam..wah dah terror ek..caiyok yer

alinac lover berkata...

@En iLhamtq2..amin!

alinac lover berkata...

@kak ina kltq akak! bg la resepi lg

FyZa berkata...

hehe rajin yong wat biskut n try recipes baru..;)

alinac lover berkata...

@FyZaala..tgh blaja2 la fyza :)

@yuE berkata...

cantiknya gambar tu...

eqacashperlala berkata...

devil choc cookies

sounds good!

daboo® berkata...

yes. there's always ups & downs in our life. it's a challenge & no one can escape. so, make use of the brain wisely. insyallah, Allah sentiasa tolong :)

helmi berkata...

mutiara kata eh? nnt arr...bg yg kaw2 punye.
btw, ajarin gue dong regarding d shout mix. bole??

DDrfauziah berkata...

Salam singgah ukhwah dari Kak G. Ceria2kan hari anda. :)

Misi di Maya: Singgah2 memanjangkan silaturrahim sesama bloggers dan bertanya kabar bila berkesempatan. :)

Aliens tu maksudnya termasuk juga org yg belum dikenali?

Amirrah Zawani berkata...

Suka gambar kt bgunan tu..
try la wat cake pulak..
cheesecake or carrot cake ke??
hehe!! :)

shasha cartEr berkata...

saya mau cookies itu..nak..poskan ke uitm kuantan, bilik c405

irahehe berkata...

owh dah jadik bisnessgirl da die.tahniah2.kalau alinac nak letak name devil choc cookies oke gak.pastu letak tanduk sket kt atas.haha.

page alinac xberat pon.hehe~

caliph shuriken berkata...

devil choc cookies tu kasi letak tanduk merah kecik kt atas ok, hikk...

alinac lover berkata...

@@yuEbiasa2 je

alinac lover berkata...

@eqacashperlalareally?

alinac lover berkata...

@daboo®tq!

alinac lover berkata...

@helmiaiseh..tekan2 aja dong~

alinac lover berkata...

@DDrfauziahbukan2..aliens tu org yg ske mengganggu and mengata saya di alam maya!

alinac lover berkata...

@Amirrah Zawanicheese sudah..carrot je blom

alinac lover berkata...

@irahehehahah..tq2 bg komen

alinac lover berkata...

@caliph shurikentudia!

alinac lover berkata...

@shasha cartErala..xsdp mana pon :p

Sophia Rani berkata...

satu saja... SABAR dengan stiap ujian.. pastu muhasabah diri... okey yer.. ;)

alinac lover berkata...

@Sophia Ranitq sophia :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...