Selasa, 8 Jun 2010

:: SAKIT LUTUT LAH :( ::

HEHE~ Salam Geng!

tajuk agak x boleh blah kan?da mcm org tua da sakit2 lutut ni haaa..
today hari selasa kan?
aku cuti hari ni...cuti apa??cuti dr kerja la...
sepatotnya xpyah pg spa~
tp sbb ada kerja sket..maka aku kena g spa jgk...

tp sblm tuh...aku ada plan nk wat lain dulu..tp suma plan tuh berjaya dihancurkan oleh auntie kesayangan aku dgn memberi plan dia plak kat aku...so aku ni kan driver a.k.a PA dia..maka aku la kena bwk kemana dia nk p..

plan utama aku nk g Penang..nk g MPSPP..kena g byar cukai pintu..aku nk pg ngn maklong...
tp makteh pon nk ikut sama..
janji pkol 11pg nk gerak da...
tp plan awal da musnah plus tetibe ada customer nk wat facial kat spa..adoyai..aku gagahkan diri pg jgk spa....maka dpt la sale sket kan..alhamdulillah~ bersyukur..

pastu..setelah suma selesai..dlm pkol 1 ptg..bru gerak g Penang...
pas byar cukai pintu..ktrg g JJ Perda..lunch kat sna..padahal x lapar pon..
mkn byk btol aku today..rasa bdan ni mcm mengembang da ni ha :(
aiyak~cemana ni..model sabun kurus pon dah tergugat~xleh jadi..sok aku kena diet aww!

kt JJ..ktrg shopping serba sket~biasa lah kan..pompuan...dah ada sale klo x shopping..mcm xnormal lak rasa..hahahah~

pastu..maklong ajak g bli kain la pulak~ktrg g Bukit Mertajam..bli kain...n trus ke umah kwn maklong sbb nk upah dia jahit sarung kusyen~
amboi...jauh gak tu nk upah suh wat sarumg kusyen je pon..
dia xtaw kowt kaki aku ni mcm nk tercabot bwk kete...

dah la skit kaki...boleh plak aku sesat nk blik ke sg petani..hampeh btoi la cik yong ni~
mujur x sampai ke ipoh~sesat+jam=hangin satu badan :(
isk..sampai skg aku skit kaki...
heheh..actually aku bru je smpai umah ni..boleh lak aku update blog dulu...dah2!!!!
aku stop dulu...maw pg shower.kasi wangi~

nnti jmpa lg nooo! tata..muah!

6 ulasan:

kak ina kl berkata...

salam.alahai muda-muda takkan dah sakit lutut..

alinac lover berkata...

@kak ina klheheh~ tu la..sbb bulan mengambang jgk ni~

Tanpa Nama berkata...

Top blog, I had not noticed www.alinaclover.com earlier during my searches!
Keep up the superb work!

Tanpa Nama berkata...

I have always had issues in setting up a verified phone number with my Craigslist account. I have finally found a service that solves this problem.
They sell [url=http://www.craigslistpva.com/]Craigslist Phone Verified Accounts[/url] at the cheapest prices I have ever seen. My experience with them has been exceptional and I highly recommend their service!

Tanpa Nama berkata...

This looks like a website that I should visit more often. Well, atleast now I am a part of it now. I love the internet!
____________________________________________________
Search Engine Optimization

miss blossom berkata...

beshnyer jalan2!!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...