Isnin, 7 Jun 2010

:: dapat TAG dari NIA ::




Salam....
skg ni musim malas ke apa ya?aku dah cm malas nk update blog..cuma berkobar2 nk blogwalking n jumping..huhu.. :o

on je blog ni.tetibe hah! dpt tag dr NIA..yay! suka siot..xpnah dpt lg tag ni..
tag ni aku kene cite pasal beg~ala.mcm artis gtu.nk selongkar2 beg pulop..keke :)

apa perlu ada bila dpt tag ni??

*kamera (yela nk amik gmbr beg sbg bukti :p )
*beg (da tag pon pasal beg..xkan beg xde pulak kan..)
*info yadada tttg beg..paham ke x apa aku terangkan??klo x paham meh dtg spa ek.. haha

hah!tunggu apa lg..meg terjah~

1) kamera..adoi.ceq xde kamera digital.so klo guna kamera blackberry je xpe eh?

2) ni la beg yg slalu guna wat msa skg..yg lain ada..tp da dpt tag ni ms kat spa..n tgh free skg..so yg ni jela dpt tunjuk k...




beg tangan ni lebih kurang mcm poket doraemon gak ye..mcm2 brg nk letak..
ada dua tali..panjang n pendek..
jenama TUUUUUT! hahaha


ni beg aku bru bli minggu lepas..beg laptop..hari2 bwk dtg spa..comel gak kan??green ngee..tetibe minta green.. :p


sblm ni pkai beg laptop ni la..besar sket dr yg green tuh..knapa aku xpkai da beg ni??
sbb zip dia da rosak..so kena bli yg lain..alasan nk beg baru..paham2 jele..


3) info ttg beg..boleh dikatakan kebanyakan beg2 aku pakai suma dato'-dato' sponsor..hahaha..oke sila abaikan ayat tadi..xde makna nya dato' nk bli..tp mmg bukan aku bli pon..xpenah bli..suma org bli n sedekah(ayat pasrah)..keke..thanks to my aunt yg slalu bg beg2 dia..n hope dia akan bli byk beg2 tgn berjenama..sbb yg lama dia akan bg kat aku..bgus x trick aku..penjimatan taw..

so skg dlm beg tgn yg aku bwk tu..apa ada dlm nyer ek??ni laaaa...tgk bwh~~

  • suma brg ni ada dalam beq tgn :)
  • yg gulungan hitam tuh sarung tgn taw..bkn stocking..
  • hp ada dua klo g mana2..yg ada dlm pic skg hp sony cabuk! (bersyukur ngn apa yg ada)
  • gula2 kena bwk gak...kot2 mulut berbau kan.. :p
  • kunci byk2 tu kunci spa..aku dok usung la pg mana2..wat berat beg jer..huhu


  • beg hijau tu aku simpan Blackberru kesayangan i..n also lipgloss,lipstick n maksara..kiranya pg mana2 pon aku sntiasa bwk ler..
  • purse pink tu aku rembat dr adik sepupu..xde maknanya aku nk bli..huhu..
  • beg duit syiling strawberry..juga boleh letak keronsang n bende2 yg small~


  • bedak compact bwk yg kiut jerk..hahha
  • lipstick,lipgloss,maskara hadiah dari dato'..opsss! (abaikan)
  • maskara bwk dua dlm beg..yg lagi satu rupa nya mcm pen jerk.tp maskara n eye liner..2 in 1..awww!
  • dettol..kegunaanya apa ek?x taw?search dlm google!
  • purse perfume..from avon..aku rembat from adik sepupu jgk.. ;p
  • silky white..wah..pakai yg murah je cik yong ni..haga rm2..knapa aku pkai yg murah??eh ske hati la kan...lgpon sbb dia kecik..sng aku nk bwk g memana..sbb tuh jd pilihan hati..lalala..
oke.selesai tugas i~now i nk tgk beg org lain pulak..jeng2~ hope korang leh buat jgk ek~

  • ummu
  • syu
  • putri (teddy bear)
  • honey amour
  • hawa
  • fyza

tata

8 ulasan:

-telordibasuh- berkata...

yeke tu...cam sikit je..ade yg kurang tu hehe

honey amour berkata...

alamak dapat tag...oke2 akan cuba diselesaikan satu persatu yer....

alinac lover berkata...

@-telordibasuh-ape mende lak yg kurang??

alinac lover berkata...

@honey amouryay~buat taw~

FyZa berkata...

eh dpt tag lg..tengq2..insyaAllah i wat nti ye cik yong comey..=)

Nia Nur Adriane. .. berkata...

akak.....nape letak gambar nia? malu lah niya...huhuhuhu....banyak nye purse?

alinac lover berkata...

@FyZabuat taw~mk tgk apa dlm beg tuh~

alinac lover berkata...

@Nia Nur Adriane. .. itu plg comel akak tgk...ngee~byk purse jerk..duit kureng..hahahha

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...