Khamis, 24 Jun 2010

:: kek oren siap! ::

hahaha..mood yang baik terus berpanjangan minggu ni..
minggu ni jerk da 3 kek aku buat taw.
wlupon suma first time.ada jgk la yg jadi..
plg aku ske..cheese cake..
choc cupcake xbrapa nk jadi sbb itu da jadi devil choc cake.kelat siot..
huhu..
cheese cake oke..worait! sodap..nyum2.. :p
tp orange cake..hampeh~apo kono eh jang?
lembik la..byk lak air nyer..
isk! tp oke la..bole dimakan lg oleh family..
tp klo nk jamu jiran2 n org kg mmg x la..
tu boleh aibkan diri sndri taw,,hehe

so mari kita lihat kek oren saya...

sebelum dibakar

selepas dibakar..xde seri kan??xpe2 cuba lgi next time :)

tara...siap! mkn ngn jem strawberry..oke..xsdp sudah! pasni xnk buat da klo komplen mcm :(

8 ulasan:

bellar0ssa berkata...

huhu wah nampak sedap.nak!!!

alinac lover berkata...

@bellar0ssanampak je sdap.tp x sdap..hehe

ninie_azriena berkata...

ninie nak!!
sedapnyer..rasa lapar nie..
hehehe

alinac lover berkata...

@ninie_azrienanini..kamu tgk je pic je nmpk elok..snbrnyer x pon..hoho!!

Nsyzwni berkata...

anta sini la kak !

alinac lover berkata...

@Nsyzwnix sodap la dik!

loarenz berkata...

nak ckit blh?

alinac lover berkata...

@loarenzboleh!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...