Khamis, 24 Jun 2010

:: CONTEST MATA MENAWAN ::



first time join contest..malu siot~
tp gatal jgk nk join..xpe ke??sesuai ke??hahaha
oke..nana yg tag ai..so dia referral saya.

syarat-syarat penyertaan :)

1. wajib menjadi follower blog fatencumyl.blogspot.com
2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole)
3. pastikan 1 gambar je taw..
4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan)
5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :)
6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati.
7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010.
8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni.serta link referral anda :)



hadiah

pemenang mata menawan: * akan dapat 1 pasang contactlens made in korea yang tahan 1 tahun dan pemenang akan decide sendiri nak contactlens warna apa..(fatin akan contact dgn pemenang kalau dia ada rabun fatin akan bagi dia contactlens yg ada power)
*akan dapat hadiah misteri yang boleh mencantikkan mata.

referral terbanyak: akan dapat hadiah misteri dari fatin.(hadiah yang boleh mencantikkan mata)


xnk ckp byk2..sbb ai terasa malu sgt~mcm x layak join contest ni..hahaha
ni je la yg boleh i kasi..oke la kan..ngee :p





oke..i pas contest ni kat ..

  • fyza
  • lady gegeh
  • ummu
  • tyra omar










21 ulasan:

-telordibasuh- berkata...

wa btl2 menawan lol....hehe...serius ni mate betul2 bulat laaa...heheh...
ahhh korek mate die

alinac lover berkata...

@-telordibasuh- oi2..perli saya ka ??isk!

-telordibasuh- berkata...

puji iklas tau hee

umny berkata...

aiyok buat apa tag ummu yong. haha segan la nak masuk. mata sepet tak bulat menawan macam yong. keke.

Sophia Rani berkata...

mata kamu sangat cantik.. bulat.. ;)

alinac lover berkata...

@umnyhaip2..ecece..ummu..ada apa mata yg cntik..ala yg pakai tudung biru ngn les kot..lawa apa~

alinac lover berkata...

@Sophia Ranihahah.yeke..tq2~

alinac lover berkata...

@-telordibasuh-oke..sbb ikhlas..nnti tunggu cik posmen ya~

irahehe berkata...

comel lah mate die.bulat..

loarenz berkata...

pergh...mata menawan..tengok jea dah blh buat cair...xdpt tengok lama2,bahaya...

Nsyzwni berkata...

gudluck kak !
hoyeee ! :P

alinac lover berkata...

@irahehetq~

alinac lover berkata...

@loarenzhahah..perli ni

alinac lover berkata...

@Nsyzwnitq adik!!!

NaNaJoe berkata...

gud luck ye dear~~ :)

alinac lover berkata...

@NaNaJoetq nana :p

Amirrah Zawani berkata...

weeewittt..
chanteknya mata kak..
boleh menang ni.. hehe!! :)

alinac lover berkata...

@Amirrah Zawanihaish2~ klo ada rezeki :)

SM berkata...

Cik alinac.. sy jdkan awk sbg referral sy.. bole trus ke blog sy yer...http://smblog88.blogspot.com/2010/07/contest-mata-menawan.html.. hehehe..;)

deasy berkata...

Mata yang indah dan menawan:)

k.o.s berkata...

waw beautiful eyes ...
hi from us ..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...