Khamis, 15 April 2010

:: apa yg NURUL AIN akan lakukan sblm tido???::





salam..hye2..nk story sket2 je ni ha.penamat utk hari RABU..
emmm..sblm tido??apa yg kene buat ha??
aku??
mcm biasa..mula2 pastikan solat ISYAK sudah dilaksanakan dgn sempurna..
kang klo mati dlm tido..naya je mati bkn dlm iman kan??..huhu
pastu aku msti tgk muka ni ha...nk lawa kan??
maka..aku sapu la "night cream"...jenama??haish..kena btau gak ke??ape2 jnama pon xpe oke..tp ko aku..aku seswai pakai jenama GARNIER..
night cream pntg taw..utk pnjagaan muka kita smasa tido.. ;)
utk mata aku plak aku akan sapu "refresh soothing eye gel"..siap ada vitamin E taw..
yela..mata pon nk dijaga jgk lor..pastu aku akan titikkan eye drop dr jenama MADANIAH...oke jgk ubt tuh..sblm ni..power mata aku dr 350 da jadi 250 da skg...bgus kan??meh r try..usaha+ikhtiar..insyaAllah menjadi..
erm..lg2..ape ek??klo rajin..aku pakai r losyen kat bdan..yela.time aku rasa jadi gelap..aku rajin lah..skg ni mcm cerah jerk.wat2 lupa sudah..
rambut sikat elok2..mcm nk pg kuar pulak...;)
pastu slow2 naik ke katil..baca doa tido.. ...... amin...
slamat tido..nunite~

4 ulasan:

FyZa berkata...

huhu..ptutla kulit dia lincin pth gebu ja..;p

alinac lover berkata...

hahaha~
btoi..petua tuh~

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

patulah muka alin gebu..
bersih gile...

suka tgk pic alin....

alinac lover berkata...

@Siti Ruhayu Ab Rahman thanks akak..slam singgah~tq sgt!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...