Isnin, 13 Januari 2014

YONG KE KUANTAN DAN PEKAN PAHANG



Assalamualaikum..

Good news untuk warga Kuantan dan Pekan, Pahang. Today, insyaAllah yong akan ke sana bersama my mentor CDM Shaliza Aziz.. Dah lama tak kesana.. last ke sana tahun lepas..

Sangat teruja nak lebarkan sayap perniagaan kami di sana. Good opportunity untuk anda mulakan perniagaan online.. Untuk pengetahuan anda, CDM Shaliza sebelum ni hanya buat business ini as part time but now dah berjaya menjadi fulltime as glampreneurs and generate 5 figures income since bulan keempat buat this business.. 

Apa tunggu lagi? Let's grab this opportunity. Hubungi yong untuk keterangan lanjut. Jumpa di sana ya :)


Nurul Ain Zulkarnaind
013-7049413 (wechat @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com


1 ulasan:

Hennyza Faisal berkata...

hi eny ada buat contest kat blog..feel free to join...
http://www.hennyzafaisal.com/2014/01/blog-sharing-contest-with-victoria.html?m=1

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...