Selasa, 30 Oktober 2012

MY BUSINESS PARTNER | FATIN ZAINI

Salam semua :) today yong nak memperkenalkan one of my biz partner from Sungai Petani, Kedah. siapa namanya???? cer teka..cer tekaaaaaa :) hehehe ok jom lihat di bawah.....



ok tak yah teka la ek.. yong terus je nak bagitahu nama beliau :) nama gadis si cantik manis ni Fatin ye.. Fatin Zaini nama di Facebook dan blog nyer.. muda belia, cantik manis sama macam yong ni ha hehehe..cekal bersemangat buat business sama macam yong jugak..



nampak tak ciri-ciri usahawan muda ni? yong kagum dengan beliau dan semangat yang ditonjolkan.. Fatin seorang usahawan muda yang sangat berdedikasi, cepat belajar, berdikari dan muda untuk dibimbing.. Alhamdulillah.. yong dah mula nampak progress Fatin dalam bidang perniagaan semakin laju..berkat usaha dan doa, kini perniagaan kami semakin kukuh...dah banyak perubahan yang ditonjolkan sedikit demi sedikit.. happy yong tengok tau!




ini fatin masa mula buat business beberapa bulan lepas..lain kan??? sekarang dah lain dah tau :) lebih bergaya.. soon makin bergaya..


masa ni dengan beberapa partner dan leaders di Green Leader Academy Malaysia.. Alhamdulillah, fatin tak jemu-jemu belajar ilmu baru..jarak jauh tak menjadi penghalang..usaha yang jitu membantu.. hati bila kata NAK! apa pon bole buat kan??


waktu rumah terbuka masa raya aidilfitri di rumah yong..sempat we all celebrate fatin dan my partner kak asniza..


semoga ikatan yang dibina tidak putus begitu sahaja.. tahniah kepada semua partner yong kerana sudah berjaya memulakan langkah pertama anda sebagai usahawan.. syabas yong ucapkan kerana berjaya merentasi "zon ALASAN & TAKUT kepada diri sendiri".. yong doakan u all semua sukses di dalam bidang perniagaan.. jangan risau..kita semua dalam satu kumpulan.. jatuh bangun kita bersama oke??


1 ulasan:

Fatin Zaini berkata...

terharu nyaa..

terima kasih sangat2 sebab tak putus-putus bimbingan fatin dari negatif kepada postif.. syukur dapat jumpa yong dalam usia muda nie.. :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...