Selasa, 9 Oktober 2012

KURSUS ICT PEMASARAN dan MELALUI INTERNET


Salam dan selamat malam u ols! hari ni yong menghadiri kursus ICT...wah dah lama tak mai kursus ni u ols! sangat excited nak belajar ilmu baru dan dapat kenal ramai usahawan..

so untuk kursus kali ni yong akan stay di hotel AMANPURA, SUNGAI PETANI, KEDAH selama 3 hari bersama fatin.. semoga banyak ilmu yang dapat yong serap selama berkursus disini.. pasni bole buat o group bersama rakan kongsi.. ilmu yang ada ni kena share dengan orang lain kan.. baru makin berkembang biz bila ilmu sama-sama dapat..

malam ni ilmu best! tak sabar dah ni.. jumpa di lain entri :-) daaaa


2 ulasan:

Mya berkata...

goodluck! :)

jeBateja berkata...

cik kak jutawan.....semoga bertambah daya maju bisnes hang....

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...