Rabu, 19 September 2012

Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam!



yong join segmen ni :) nak tambah kawan



43 ulasan:

Mrs.BuduBilis berkata...

singgah BW sini dari segmen yang sama

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Cik Puan Izan❤ berkata...

comelnya blog kamuu... dah jatuh cinta ni... saya follow sini... ;)

jom follow juga ^__^

http://www.lawacollections.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

MRS Rongoks berkata...

datang dari segmen yang sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Zayn berkata...

Done ! Okay terima kasih . Sekarang peserta telah mencecah 200 orang , jangan lupa blogwalking ye ;) .

♥ layla naziera ♥ berkata...

hye , dari segmen yg sama . done follow u . kalau sudi follow kita balik tautau :)
http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Mya berkata...

salam singgah dari segment sama:D jum follow2! btw, very nice blog tau:)

http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

zorro berkata...

http://blogzorroxx.blogspot.com/2012/09/segmen-jum-tingkatkan-followers-sampai.html
jum follow saya blog zorro

Eraz Fadli berkata...

Blogwalking dari SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Z. Isaac berkata...

Dah follow.. Jgn lupa singgah sini & follow :) http://zaraisaac.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

fiqah hamed berkata...

Follow sini dari segmen yang sama.. (:
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Jemput Jom join GA ini
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

Diera Tekikushika berkata...

salam perkenalan. dtg blog awak, dari segmen yg sama, jom tingkatkan followers sampai lebam. jom singgah blog saya juga meh =)

Diera Tekikushika berkata...

salam perkenalan. dtg blog awak, dari segmen yg sama, jom tingkatkan followers sampai lebam. jom singgah blog saya juga meh =)

atiqa ibrahim berkata...

dah follow :) jum singgah and follow sini http://omeylatte.blogspot.com/2012/09/tingkatkan-follower-sampai-lebam.html

sampaicucuratap berkata...

follow blog cantik ni..hit me back =))

rafflesia berkata...

as-salam..
datang blogwalking dan follow sini terus ye? :) salam kenalan. jom ke blog saya :)

http://loves313.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


thanks
raff

Mrs.BuduBilis berkata...

singgah BW dari segmen yang sama ^^

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

PeekAChuMey ♥ berkata...

hyee .. peeka pon dary segmen yg sama :) done follow awak ^__^ follow me back yeaa .. hehee :P #1366

http://peekachumey.blogspot.com/

Zamani berkata...

Terbang melayang dari segmen & mendarat kat sini ┐('⌣'┐)

http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tinkatkan-followers-sampai.html

Ok, gtg! (┌'⌣')┌

Eira Shamiera berkata...

salam singgah dari segmen sama..sudah follow sini..sudi-sudi follow kembali..:)
http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

pha is berkata...

singgah dan terjah sini dari segmen yg sama...


http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Hanna berkata...

Salam perkenalan dari Hanna. Cantik blog awak. Btw, datang singgah dari segmen yang sama. Jom la jenguk2 dan follow Hanna =))


http://bareessence.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Khai AngeL berkata...

Dari segmen yang sama ^^ #1372
Jom singgah tempat Khai :D

http://www.khaiangel.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam-my.html

Nurul Aini berkata...

salam, singgah sini dan follow juga. :)

http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Nurul Aini berkata...

salam, singgah sini dan follow juga. :)

http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Kathy Rbain berkata...

follow u dear
http://coretanhatikathy.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

~PILOT LOVER~ berkata...

Hye...naz dari segmen yg sama.. done follow sini.. jemput singgah ke blog naz ye ^_^ slm knl

http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

MISS Z BERCELOTEH berkata...

Singgah Sini...Meh join segmen ne

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Nasuha berkata...

sy dr segmen yg sma. salam perkenalan :)

Charliey berkata...

Hallo,Hallo...
Done Follow You...
Kalau Sudi,Follow La Balik...

http://charlieyblogoflife.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Shasha Yacob berkata...

asyik asyik orang dok cakap "dari segmen yang sama". saya pula nak cakap. saya dari planet yang sama,tengah follow anda. follow sini adek manis :)

http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


LIKE PAGE FB SAYA SEKALI :)

Azney Shamsuddin berkata...

salam singgah sini done follow,,datang dari segmen yang sama :P

Mohd Lokman Bin Ramli berkata...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^.
datang ke sini untuk menjalankan tanggungjawab saya. Jangan segan atau malu untuk datang ke rumah saya ini..
http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

kalau sudi like page ini sekali ya.. Kereta berkuasa elektrik yang dihasilkan oleh UTeM ^_^. kerjasama amat diharapkan.
http://www.facebook.com/PGMC.EVerGREEN.UTeM

FL blogh0use berkata...

yuhuuu !! datang dari segmen yang sama..

kalau suka dengan blog yana boleh like FL Bloghouse page di facebook. tq !! =))

miela lula berkata...

sudaa follow blog awk. follow blog saya plak.

http://onlybudakpurpleshj.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Dear KHY berkata...

Datang dari segmen yang sama.Follow here jum ke blog saya dan be my follower ^_^

http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Mizzs Ninie berkata...

Hy,
Saya dari segmen sama,
saya followers awak yang ke- 1385
sila follow saya di sini,
http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Dikbi Kamaruddin berkata...

dari segmen sama + follow
jom ke blog saya

http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

McNa berkata...

Dr segmen sama, salam kenal
Singgah & follow
http://mcna-topupbisness.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html
http://www.jomsinggah.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

*MeZa iVeS* berkata...

done. dri segmen yg same. =D
fllow me back ye. hehe. nice blog!

Juz A Bluelygirlz.... berkata...

salam.. hye..
dri segmen yg sme ^^
done follow u..
vsit my blog ea ^^
klu sudi follow la skli hehe

Nur Husna Mohamad Jamil berkata...

done follow awk..jgn lupe singgah and follow saye... :)

http://ciknunaspecky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Zayn berkata...

Segmen dah tamat . Macam mana , follower naik tak ? :)

! NZ Si Panglipur Lara ! berkata...

follow dari

http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam.html

jom singgah balik...maaf lambat

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...