Selasa, 3 Julai 2012

Surprise Gift for Guangzhou Qualifier



Salam semua.. seperti yang telah anda ketahui..beberapa hari je lagi yong akan berangkat ke China :) yay! this is my second trip in this biz.. sambil buat biz online pon mampu holiday oversea 3 kali setahun pulak tu.. ok yang paling penting ianya FREE of CHARGE!


berita tentang dapat surprise gift dari syarikat ni semasa yong menghadiri new class di TTDI.. so ini class pertama untuk our Green Leader Group.. sangat terujas oke! ilmu yang yong dapat sangat mantap! sesuai untuk jana income 5 angka sebulan :)

oke ini antara geng dalam team beautilicous 


see.. muka happy jerk dapat hadiah.. apa yang we ols dapat?? wah! sure la best hadiah ni..berbaloi-baloi


we ols dapat beg galas dan skin care dari syarikat..yong dah lama nak bli skin care ni tapi asyik tangguh je.. lastly, dapat percuma! adoi cam nak melompat je tau.. pasni confirm muka lagi sihat dan cantik after pakai LA PRAISE skin care.. kan?

dah la dapat holiday percuma, dapat hadiah lagi.. indahnya hidupku..eh nak ke guangzhou ni nak beli apa ek?? ce bagi cadangan sket

3 ulasan:

Nafisa81 berkata...

beli kain...

Nyamuk Terbang berkata...

bestnya dpt pergi sna...

keyboardkecik berkata...

lompat si katak lompat

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...