Rabu, 6 Jun 2012

Cuti Sekolah | Kemanakah anda?

wah soalan! hehe tu soalan biasa time cuti sekolah ni kan? mana-mana tempat pon confirm penuh dengan orang ramai yang datang bercuti terutama sekali tempat peranginan/pelancongan.. u ols pulak kemana je cuti sekolah kali ni? untung budak-budak zaman sekarang kan? time cuit je parents confirm bawak g jalan-jalan punya.. yong dulu masa kecik abah bawak balik kg je.. hehehe takpe la bersyukur jugak la kan?

so mulai sekarang yong nak bekerja lagi kuat and smart.. nak bekerja and melancong sama rata hehe ye la dulu tak dapat kan? now dah ada pendapatan sendiri yong bole la nak jalan jauh sket.. paling best yong bila buat biz ni.. sambil kerja sambil berjalan.. sesuai! Holiday pon ada.. yang PASTI ialah mesti di oversea you! tak pernah terbayang nak ke oversea sebelum ni.. insyaAllah after this mesti sokmo kesana... :) wink wink!

muka happy bekerja :) dari selekeh turn to cantik hihihi

tahun ni yong dah ke langkawi, vietnam and next guangzhou pulak.. next year? PARIS and LONDON!!! rasa nak jerit je tau sebab yong tak pernah kesana..sangat excited nak p.. auwww..so sweet.. nak beli baju sejuk..nak pakai sarung tangan kulit dengan kasut but.. huu.. curlassss kan? 


london!


parissssssssssss :)


disneyland! wow!! sure lah yong taknak lepas peluang kan? rugi kalo x amik peluang ni.. u ols sapa nak follow sila tinggalkan komen oke?






1 ulasan:

niDa berkata...

untung nye yong.... ni yg wat biz ngan pb kan dpt pegi...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...