Khamis, 24 Mei 2012

teringat ke Vietnam.. now bakal ke Guangzhou pulak

hai u ols! sihat ke? hehe yong sihat je..now berada di tanah air tercinta iaitu di Sungai Petani.. baru je balik dari KL pada hari selasa lepas :) but esok nak ke sana semula! huaaa x sempat nak dok sini lama-lama..tok yong bakal ke Shanghai 28 Mei nanti..wah! tok pon p holiday oversea tau..jangan jeles hehe :p


ni gambar yong masa di Vietnam ritu.. best nyer kalo dapat p lagi kan? entri tentang Vietnam u ols bole tengok disini ~~~ > FREE TRIP tp Vietnam :) next punya trip bakal ke Guangzhou pulak.. haish..kerja p jalan je kan.. best btol. tak sangka dengan buat biz online ni je dapat jugak yong ke oversea..naik kapal terbang gitu :)

happy nyer! u ols sapa nak ikut sila email oke :) buat biz online pon bole maju tau~ hehe


3 ulasan:

pena rozie berkata...

bestnyer dpt jln2...

SyUhAdA berkata...

wahh..besnye..nak ikut jgk yong..

TINA ROSLI berkata...

Assalamualaikum

seronoknya. nanti yong buat entry pasal trip ni tau

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...