Jumaat, 18 Mei 2012

sesi makan kek..cantik pulak kek pelangi ni :)



suka makan kek tak? yong hari-hari dok makan kek skang ni.. tak buat..semua beli je.. apakah ia hobi baru pulak.. keje nak membeli je ha. ok pasni nak stop sebab nak diet heheheh


tengok kek cokelat tu..sama mcm SR nyer kek kan? tapi rasa tak sama hokeh.. SR lagi sedap..harga dah la sama..better makan yang sodap ajo :p


pelangi tu ok la.. kek butter.. tak best sangat.. tak nak dah la.. kek cokelat jugak yang den berkenan.. next time nak order kek nak makan yg cokelat aja lah..sedap ke x makan je..


u ols suka kek apa? 

4 ulasan:

Nyamuk Terbang berkata...

lmanya xmkn kek

Nafisa81 berkata...

kek coklat kukus

salmia saidin berkata...

suka cheese!

:)
any sort of cheese cakes!

TINA ROSLI berkata...

Assalamualaikum

sedap tengok kek coklat tu. teringin jugak nak try kek pelangi tu sebab ramai dok makan kek tu

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...