Rabu, 2 Mei 2012

Laksam + Mee Celup | Leha Kelfood

ok..sebab tertariks tengok rakan makan laksam di Leha kelfood..yong pon terus ngidam hahaha.. sabar je la kan.. agak lama x dapat makan laksam yang sedap..sokmo dapat yang tak sedap je pon..so beli murah kalo tak sedap..tarak guna juga kan? so bila dapat makan di sini yong amat berpuas hati! yes! laksam harus order sampai dua pinggan..buruk perangai.. dah la time tu pkol 1 pagi..macam nak breakfast pulak jadinya hihihi

ni la laksam sedap tu u ols.. bole la datang makan disini~ harga?? oke je bagi yong..sebab sedap! yesh!!


ni pulak mee celup..this is my first time try makanan ni..sebelum ni dok dengar je my abe halim dok cakap dia makan mee ni kat tempat yang sedap..yong ni tak tahu sedap ke tak mee ni sebab first time makan kan..so bagu yong ianya SODAP lah hehe

so u ols..if teringin nak makan makanan kelantan yang sedap bole la datang kesini.. ada macam-macam lagi makanan kelate yang ada.. bole pilih..kedai ni dibuka sampai pkol 3 pagi tau~

selamat menjamu selera :)

3 ulasan:

mMoOnN aAlLeEaA berkata...

belum pernah lagi makan mi celup...

Myra Jay berkata...

Sedapnyer Yong, tergoda nieh..
Dah la puasa rini :)

Suzana Ismail berkata...

Mmg sdp me celup kat sini rasanya xlari dr yg jual kat kelate..tapi harga dia mahal skitla pd sayA

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...