Khamis, 17 Mei 2012

Cameron Highland | best nya dapat makan strawberry banyak-banyak

dua minggu lepas yong ada pergi ke Cameron Highland..wow! sangat excited sebab dah lama tak kesana..matlamat? nak beli strawberry banyak-banyak.. at last dapat jugak beli..untuk yong sorang je Rm80 utk strawberry aja tau..puas hati den! haha


ni kat tempah BOH tea..ladang teh tu.. sempat la bergambar.. awat gambar dalam tu nampak gemuks sangat yong ni.. haha oke camera tu silap tuh :p

masa untuk makan petang sambil minum teh vanilla

tu semua yong punya :) yesh yesh!!

ni masa awal nak p..muka segar la..time nak balik mukak sememeh sebab pening kepala turun bukit tu kan,..dengan jalan bengkang bengkok..nak muntah je rasa 


ni la makanan yang kami beli.. syok tak tengok..dapat makan lagi syok tau..jemput tengok deh hehe

3 ulasan:

sarah mohamad berkata...

Olohhh sedapnya strawberry ni. Terliur nihhh :D

TINA ROSLI berkata...

Assalamualaikum


tina pon pergi cameron jugak. lupa nak buat entry dekat blog pasal cameron. tina tak pergi ladang teh boh. tina per ladang teh cameron valley. tempat ni tepi jalan. ladang teh boh dah pernah pergi dulu.

Myra Jay berkata...

Aduihhh, MJ memang dah lama nak makan stoberi bebanyak, dok pujuk en suami p Cameron Highland

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...