Rabu, 2 Mei 2012

Baby donut dan yogurt aiskrim sedap di JCO DONUT

Salam semua.. halooooha! heheh mood baik tak hari ni? mesti la oke ka sebab semalam dah dapat cuti SATU HARI! hehehe..

semalam 1 MEI 2012..hari cuti kan? tapi yong amik kesempatan untuk curi sedikit masa untuk bekerja sekejap..yela..jumpa client dalam 2 jam je..then selebihnya memang bersama keluarga tercinta...

so semalam..yong ada appointment di Jusco Cheras Selatan..this is my second time there..best jugak..dah la yong teringin nak makan JCO DONUT..maka harus kesana...yong beli Baby Donut and yogurt aiskrim :)


ni semua donut yang kecil tau dalam satu kotak..comel sangat..satu kali suap makan je dalam mulut ni hehehe..ngap!


nampak tak tu?? haiya! sangat suka maa.. puas hati yong dapat makan aiskrim ni..best sangat!!

u ols suka tak p JCO DONUT? donut disana sedaps jugak..jom p lagi!

1 ulasan:

salmia saidin berkata...

ais krim!

chedapnye!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...