Selasa, 17 April 2012

sedikit cerita weekend lepas | langkawi

salam semua.. macam yang yong dok hebohkan sebelum ini..weekend lepas yong ada ke langkawi :) wow! excited tau nak ke sana..padahal dalam kedah je pon kan..tak tahu kenapa perlu excited.. maybe sebab ini kali pertama yong ke langkawi berdua je dengan kawan..dan tanpa family :) waaa pengalaman baru ni oi~

kalo ke selatan nun jauh disana..excited nyer takda la rasa macam ni.. ini lain macam je perasaan nye hehehe


muka excited nak ke langkawi :) miza ni tengah drive sempat je dia nak posing jugak



hasil rembatan tak sampai 24 jam di langkawi..kalo lebih satu hari rasanya lagi banyak yang kami beli..

actually,  we ols ke sana untuk jumpa kawan..just for sharing biz :) alhamdulillah..rezeki makin murah..dimana-mana aja orang bertanyakan pasal biz yang yong buat ni..tambah-tambah after balik dari FREE trip kan..fuh!  sakan btoi sambutan yang yong terima :) syukur sangat..



laksa teluk kechai.. sedap jugak!


muka excited tak sudah..memang harap sangat bole p lagi bercuti dengan kawan-kawan



tak banyak pon kan? hehehe


ni breakfast di kfc.. meal yang baru tu.. u ols pernah cuba tak? bole tahan jugak..harga pon oke :)




harga tiket? rm23..murah kan.. huhu tu untuk sehala.. kalo dua hala? sila kira sendiri.. :p
takda duit tak merasa la nak p jalan-jalan kan? mujur buat biz ni.. :) alhamdulillah

2 ulasan:

Nafisa81 berkata...

belum penah ke langkawi..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

pernah g langkawi sekali je.. tu pon rombongan sekolah dulu.. hehe

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...