Khamis, 19 April 2012

secret recipe at alor setar :)

amboi! bab makan laju je klik! haha

eh kalo yong pon..kawan-kawan buat entri tentang makan..memang laju je nak tengok makanan apa haha.. ok today yong nak tunjuk sket kek feveret yong ni.. dengan kuih karipap dinasor tu.. hehehe comelkan kuih tu..macam dinasor..rasa not bad :)


terliur tengok kek tu huuu nak!!!! teh tu pon sodap :) xde la pekat sangat.. apa tah nama teh nyer.. yong suka.. 

u ols suka makan kek apa kalo ke SR ye? ce share ngan yong.. pasni bole yong try kek lain pulak..



ni muka excited nak p makan kek.. lain benor teman nengok muka ni haha.. bolats kan? 

5 ulasan:

Liana Ryan berkata...

belum pernah lagi cube secret recipe, orang cakap kek kat situ sedap tapi mahalla.. teringin juga =))

salmia saidin berkata...

choc indulgence jugak!

or new york cheese cake :)

mielajasmin berkata...

walau bolats. tapi tetap comey la sis :) hehe

*lame benor tak p SR.

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

ape2 pon kek SR memang paling terbaek.. hehehe

Leadership Developmant Training berkata...

kunjungan gan.,.
bagi" motivasi.,.
Sukses besar esok hari dimulai dari tindakan-tindakan kecil hari ini .,..
di tunggu kunjungan balik.na gan.,.,

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...