Isnin, 16 April 2012

Pemenang Giveaway | ole-ole from Saigon city!


Salam semua..yong bersiaran agak lewat ye hari ni.. dah lama buat giveaway ni..tapi hari ni baru sempat nak publish nama pemenang.. thanks kepada yang sudi menyertai giveaway ni ek..so entri untuk giveaway yang ni u ols bole klik disini~~ dibawah ni senarai nama yang ada :)
  1. http://snowygirl-syuhada.blogspot.com/
  2. studentum91@yahoo.com 
  3. http://mastinatina.blogspot.com/
  4. http://shopaholicloverz.blogspot.com
  5. princessnur23@yahoo.com
  6. http://normj1001.blogspot.com/
  7. http://akubapak.blogspot.com
  8. www.salmiasaidin.com
  9. http://www.aziankhalil.com/
  10. http://sukadukaceritaku.blogspot.com
  11. http://tmerah.blogspot.com/
  12. http://tiefazatie.blogspot.com/
  13. http://mushaizhi.blogspot.com/
pemenang nya jatuh kepada .........................



No 11.. tahniah di ucapkan.. 

sila email nama, no phone dan alamat di alinacshoppe@gmail.com!


7 ulasan:

Nafisa81 berkata...

ala...nak jugakkk... :)

kakchik@ella berkata...

alaaaaa .. nape KC tak menang ni? hehehe

salmia saidin berkata...

tahniah kpd pemenang! :)

SyUhAdA berkata...

thniah kpd yg mng.

Wani Ameen berkata...

x sgke leh menang lak...sje je try ari tu.... anyway, thanzzz to yong ye><

tiefazatie berkata...

alo..sipi je lagi nie..hee

tahniah pd pemenang!

Myra Jay berkata...

Tahniah :)

Ada lebih dak Yong, nak jugak :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...