Rabu, 4 April 2012

ICE-ROOM, SATE TULANG DAN DINNER ALA-ALA WESTERN GITU!

semalam yong ke prot dickson jumpa cust :) see.. banyak kali aww ke PD..mula-mula jumpa sorang je cust..then makin bertambah-tambah..syukur alhamdulillah :) best kali ni sebab bawak tok datang sekali..sempat la kami berpicnik di tepi pantai sambil makan laksa dan kuih muih PD hehe



muka sama tak? hehe


after tu kami balik ke seremban but sebelum tu singgah dulu ke senawang untuk beli sate tulang! depan tu ICE-ROOM..apa lagi.. order ice strawberry terussss! tak habis pon makan sebab dua-dua kami kesejukan pastu hehe


dah balik rumah mummy and my cousins sibuk dok masak western pulaks..so inilah dinner kami semalam..lamb+dedaunan..jadilah kambings haha

anyway..happy semalam, kini dan selamanya.. hidup mesti enjoy!

6 ulasan:

azzey berkata...

wow..wow..wow..byknyer menu tu..:)

izyantyPersonalTaste berkata...

wah sedapnya....mkn ramai2 ngan family mmg best kan.

kakchik@ella berkata...

uisss .. sedapnya makanan.

SyUhAdA berkata...

enjoy sakan ye yong..

SyUhAdA berkata...

yong,jom join segmen nie..

http://snowygirl-syuhada.blogspot.com/2012/04/jom-jadi-geng-kami-blogger-malaysia.html

Nafisa81 berkata...

wow bestnya makan sedap2..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...