Isnin, 9 April 2012

cermin kereta yong retak!


hari jumaat lepas..yong dah on the way balik ke kedah..sangat tak sedap hati tau T__T baru je cakap dalam hati "bole ke aku sampai kedah ni" lepas je kata gitu dalam hati terus batu tah datang dari mana melantun ke cermin kereta yong.. huaaaa~ retak seribu u ols T__T


seee..retak tuuu~

masa tu kami dah di area PUTRA HEIGHT! dah dekat sangat dengan tol nyer..so yong bawak jugak slow-slow sampai ke tol.. then call PROPEL dorang datang tolong pecahkan cermin ni..tak lama kemudian my auntie datang dengan adik yong.. so terpaksa la kami patah balik ke seremban.. hehehe


tq my auntie..macam tahu-tahu je tengah lapar kan..bawak kfc dengan nasi bagai..dah macam berkelah dah haa.. pape pon ni la pengalaman kan.. tak pernah lagi tersadai tepi highway macam tu.. takut pon ado! 

3 ulasan:

SyUhAdA berkata...

pengalaman yg bharga tu yong..nsib baik x jd pape..

Nafisa81 berkata...

alalala..kecian dia...nasib baik orangnya takde pape...

salmia saidin berkata...

skang dh ok ke keta yong tuh? huhuhu... ngerinya klau tetiba pecah berderai time tgh drive.

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...