Rabu, 7 Mac 2012

nervous! excited pon iye jgak!

salam semua..hai.apa khabar ye? harap anda sihat sahaja.. dah lama yong tak berceloteh di blog ni kan? asyik tempek gambar je..ok la tu dari xde update langsung.kang orang lupa pulak kewujudan yong :


so today..apa aktiviti anda? p kerja balik kerja macam biasa la yer?ke ada aktiviti sampingan yang lain? yong hari ni hajatnya nak mengemas bilik..dah lama bilik ni gak dikemas..asyik out-station jerk..rindu dah kat bilik ni..alhamdulillah minggu ni yong dapat berada di kedah lama sket..tenang jiwa raga hehe..tapi kl tetap kena p..terpaksa la tempuh jam jugak nanti yer..

u ols.. kurang dari minggu lagi yong bakal terbang ke vietam tau.. ada nak pesan pape tak? trip kali ni sangat menerujakan sebab ini trip pertama yong dengan biz ni..5 stars pulak tu..heaven habis ah yong nanti..tak sabar nak p tau..pertama kali nak naik kapal terbang p vietnam..hasih..nervous sgt! harapa semuanya berjalan lancar..this sunday yong akan berada di kl untuk taklimat trip ke vietnam..so lepas tu baru nak packing bag..now nak packing pon tak tahu nak bawak apa..blurrr.. u ols ada pengalaman melancong ke negara orang..jom share ur experience!

1 ulasan:

Salmia berkata...

wah... have safe n fun trip ye syg.. :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...