Jumaat, 23 Mac 2012

Day 1 : MY BIZNES TRIP TO SAIGON CITY | VIETNAM! AWESOME !!!!

oke.. sambungan entri yang ini...jom layan gambar yang ini pulak oke.. hari pertama tema hijau! 

Go Go Green Leaders Group!!!

baca info dulu!


rencana perjalanan kami.. yang penting tu hari-hari shopping oi! hahahah best gilers!


adik pon tolong hantar :)

at KLIA.. with leaders

sampai je hotel terus di sambut siap kasi air lagik hehe sedaps!


kat sana..banyak sanagat motor.. tapi xde eksiden pon..lampu isyarat pon sket2 ja ada.. kagum..kalo yong x brani ler nak drive kat sana.. serams u ols :p

makanan semua nya disediakan..dah la sedap pulak tu.. banyak lauk sampai tak larat nak makan hehehe

ni kedai yang we ols makan..tak jauh dari hotel

masa untuk shopping.! best sangat habiskan duit disana :)

coffee kat sana pon sedap sangat! femes gak coffee disana..asyik tengok orang minum coffee jerk..terliur jadinya.. maka harus yong pon beli!


see? ni semua juara shopping tau~! haha



dalam bus..

kat pejabat pos pon.tapi bole je masuk ramai-ramai.. nak amik gambar pon bole je.. hehe



taman di tengah kota Ho Chi Minh






























best tak? best tak? haaa best kan? ada lagi 3 hari yong belum story..next entri la ek.. banyak sangat gambar..yong kena pilih dulu ;p ramai kawan baru yong kenal sejak p trip ni..ramai di kalangan profesional lak tu.. yong ni je biasa-biasa saja :) xpe..kita belajar jadi profesional jugak pasni oke hehehe 

Kalau nak follow yong for next FOC trip tu Guangzhou, China in July 2012, call / text yong NOW for date .. bleh yong share caranya .. nothing impossible kalau kita ada cara yang betul .. yong dulu pun bermula from zero .. uolss jangan risau kay ;)

mobile: 013-7049413
email: alinacshoppe@yahoo.com

6 ulasan:

SyUhAdA berkata...

besnye yong...shopping sakan ye..hihi

TINA LEE berkata...

Assalamualaikum


YA ALLAH, bestnya yong.teringin nak pergi

Nafisa81 berkata...

wahh..mmg berbaloi rupenyer

Salmia berkata...

ok, seriously jealous!!!!
hahahaha

nur farahin binti sulaiman berkata...

wahhhh.. bez nyer..

kakchik@ella berkata...

Yong duk hotel apa eh? Best kan jalan ramai2. KC nanti bln 5 pun pegi dgn gelfrensss.

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...