Rabu, 8 Februari 2012

yong di seremban ni :-)

salam semua! haiiiii rindu kat blog yong.dah lama rasa tak update banyak entri kan? lately ni makin sebuk ler..ke sana ke sni.. baru je minggu lepas balik kedah..now yong dah kembali ke seremban.. hehe actually yong singgah sekejap je esok yong akan ke kl pulak..but if u ols nak jumpa yong di seremban..yong ok jerk..

yong di kl maybe sampai ahad..nak jumpa ramai cust yang beli pb and also nak tahu cemana yong buat biz thru fb n blog..auwww dah rasa cam artis pulak nak share tips..siap kena buat appointment gitew..classs mak!


esok dah start keje kan? so happy  working yeah..no wednesday bluess :p

with biz partner from penang..muda-muda lagi kan? kami berjiwa besar tau! 



2 ulasan:

jeBateja berkata...

Hebat korang...moga terus maju.....caya lahhhhhhhhhhhhhhh

niDa berkata...

waaaa.... yong! meh la singgah rumah kite.. kat nilai ni...

well, kita pun baru nak start biz online.. nnt yong bagi tips2 ye...hehehe....

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...