Ahad, 26 Februari 2012

temui kami di klcc oke! ada promosi tau :-)




salam u ols..yong baru je sampai di seremban :-) esok pagi yong akan gerak ke klcc ye untuk promosi pb bersama rakan kongsi..excited je nak datang sini..padahal baru je balik utara 4 hari lepas..alhamdulillah semangat kental..kalo tak kental rasanya yong masih golek-golek di rumah petang tadi memandangkan cuaca pon memang sedang molek untuk tido huhu

oke la u ols.. elok lah yong rest untuk dapatkan tenaga esok pulak..if datang klcc jemputlah ke booth kami ek..roger yong untuk dapat free gift! :-) jumpa disana..

2 ulasan:

niDa berkata...

Gud luck yooonngg... Happy for u. Kita br nk start meniags. Still bertatih lg...

Nnt yong bole la bg tips. Hehe...

Ardini Humaira berkata...

lama dah tak p klcc :D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...