Rabu, 22 Februari 2012

KEPUTIHAN DALAM KEHIDUPAN WANITA


Masalah keputihan memang tidak dapat lari dalam kehidupan seorang wanita..
Samada ia masalah kecil ataupun masalah besar...Ini akan menyebabkan seseorang wanita itu akan rasa tidak selesa.. Disini saya nak share 1 cerita dari seorang rakan kongsi bisnes...

Last week masa kelas product, yang share pasal Premium Beautiful ialah seorang lelaki a.k.a suami orang.. Memang sangat menakjubkan ilmu yang dia share tu hingga membuatkan aku terbuka hati nak share pasal keputihan di dalam hidup wanita..

Adakah sebelum ini anda pernah mengalami perkara seperti berikut?

* terpaksa memakai 'pantyliner' setiap hari?
* selalu keluar cecair yang berwarna putih dan kekuningan disertai dengan bau?
* kegatalan pada kemaluan?
* ketidakselesaan apabila 'bersama' suami?

Jika JAWAPAN anda kepada soalan di atas ialah "YA"...maka pasti ada kerunsingan dan keresahan terhadap perkara tersebut kan..

Ramai wanita termasuklah saya menganggap keputihan itu adalah gejala yang normal dan akan sembuh dengan sendirinya... Tetapi, keputihan adalah lebih jauh dari itu... Jika rawatan kulat ini tidak di rawat, maka kesannya akan menjadi bertambah teruk.. Kulat ini mampu merebak ke seluruh tubuh dan seterusnya jangkitan ini boleh menyerang organ-organ penting dalam tubuh badan anda..

Jika berlaku kerosakkan begini maka risiko untuk seseorang yang dijangkiti keputihan untuk hamil adalah SANGAT TIPIS sekali.. Antara langkah bijak yang perlu di ambil dengan segera adalah dengan menghalang jangkitan dari dijangkiti.. Dan jika kita sudah dijangkiti keputihan, kita perlu merawatnya dengan kadar segera..
 
 
Dengan pemakaian Premium Beautiful it really HELPS ! Seriously, sesiapa yang mengalami masalah keputihan  or trying to conceive baby, I would 100% recommend Premium Beautiful !! Girdle PB ada jaring-jaring lubang udara yang function dia untuk menggalakkan pengaliran udara, elakkan kelembapan dan juga prevent from bacteria growth, fungus dan bau.. It's very comfortable and stay 'fresh' everyday !! Reduce white discharge and lepas tu akan hilang terus.. InsyaAllah~~


So jom kita bertindak hari ini juga demi masa depan yang lebih terjamin..
Cal yong & book for your appointment today !!

FB : alinac shoppe page
Email : alinacshoppe@gmail.com
Mobile : 013-7049413

1 ulasan:

Ardini Humaira berkata...

bestnye kalau dapat pakai waist nipper. huhu... tengah preggy. takleh pakai

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...