Jumaat, 3 Februari 2012

dari ke kedah ke seremban..singah dulu di kuala lumpur

tudiaa..punya nak cerita..yong sampai tak sempat nak update blog dah sekarang ni..almaklumlah..mak makin busy nyah..bulan januari memang misi membantu rakan kongsi untuk BONUS besarrrr punya..sampaiai blog mak terabai sket hehehe


sabtu lepas yong gerak dari kedah ke kuala lumpur untuk meeting with KL group and teruss attend class di B32, Batu Caves :)

then hampir seminggu disana..hari rabu petang yong ke port dickson melawat sedara with family tercinta..terus bermalam di seremban dan khamis baru balik kedah semula..

fuh! sungguh penuh jadual hidup yong.syukur sangat!!  bila buat perkara di luar kebiasaan..maka hasilnya pon diluar kebiasaan la ye dak??

so target yong untuk ke vietnam secara FREE telah tercapai..yong bakal diterbangkan ke sana pada 18 Mac 2012 nanti bersama rakan kongsi yang lain :)


weeehuuu! buat bisnes ni memang bestlah.dah la buat kerja secara berkumpulan..kerja makin mudah..happy sokmo!

u ols pon bole yer.. next trip u ols follow ye??


2 ulasan:

kakchik@ella berkata...

tak sempat jugak kita nak jumpa, kan.

FatinFirdaus berkata...

seronoknya yong.. nk ikut.. huhu

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...