Ahad, 29 Januari 2012

bertambah hebat dengan team yang hebat! yong di kuala lumpur :-)

salam u ols.. hari ni hari ahad.. kemana je korang today? adakah berehat-rehat di rumah? atau kuar jalan-jalan?? kat kl ni hujan sekarang,,patut ler panas kemain tadi..


gambar rabu lepas.. berlima ke kelas :)

rabu lepas yong ke kl jugak.ada special class untuk biz ni..so yong jemput rakan kongsi dari utara untuk sama-sama menuntut ilmu di sana.. Alhamdulillah..semua nya komited dengan biz ni..maka kami berlima ke kl pada pagi rabu lepas.. then balik khamis petang after register seorang lagi rakan kongsi baru.. syukur sangat! ramai dah rakan kongsi yong..kebanyakkan muda belia lagu yu! :p

then semalam..jumaat..yong ke sini lagi..datang je terus p meeting di the curve..kali ni jumpa rakan kongsi area KL pulak..wehuu..makin berkembang biz ni..makin ramai kawan yong ada.. yang jauh dirapatkan..yang rapat makin erat... happy kan?? oke..layan je gambar ek :)


dalam kelas :) 

di the curve semalam



bersama auntie and sepupu yong :)


best nya! tahun 2012 makin bersinar :) u ols pon bole!!


3 ulasan:

SyUhAdA berkata...

besnye tgk mkin rmai bisnes partner yong..

Ardini Humaira berkata...

bestnye yong ramai join :D

niDa berkata...

yooonnggg!!! gud luck for your bisnes... kite pn ingat nak start wat bisness jugak... doakan yg baik2 aje tuk yong...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...