Jumaat, 16 Disember 2011

4 hari bersama mieza



amboi nyahhh. sapa miza tu ekkk? heee oke salam x bg pape tiba-tiba ada nyah pulak ek :p



salam semua! sihat ke? macam biasa la yong skarang ni sempat update thru henpon jerk. nak update depan laptop mak x sempat nyah. kalut je memanjang. nak rehat pon tak sempat. rasa macam dikejar masa. padahal yong yang kejar masa hehe



ce teka yong kat mana sekarang? taraaa! di penang. dah otw to kl. baru je balik dari kl ahad lepas now dah gerak ke sana semula. what to do. tugas dan tanggungjawab terhadap diri sendiri. harus lah kuatkan semangat nak mencari rezeki. tak gitu?



so esok yong dah nak ke jb. ada ramai kwn disana yg nak dengar about my bisnes. thanks ek korang. tak sabar nak jumpa u ols semua.. hehe



oke but now nak cerita about salah sorang bisnes partner yong. beliau dari parit buntar. kawan rapat yong masa sekolah dulu.terutama masa dalam asrama. nak study dengan dia. nak p makan dengan dia.. memang kerap la dengan dia.. tak sangka dengan buat bisnes ni beliau berbesar hati nak buat sama-sama dengan yong! maka hubungan kami makin erat! ohh syg lah kat mija syg hehehe



4 hari lepas miza tgl di rumah yong. apa lagi. memang 24 jam lah yong train miza. memang miza jadi busy mcm yong. kuar kerja ke sana ke mari. yong pon lg happy sebab kuar bekerja ada teman. tok and abg halim pon xde lah risau sangat kan. dalam 4 hari ni yong dah p changlun, jitra, alor setar, kulim, penang dan parit buntar dengan miza. puas hati yong hehehe



esok lusa miza da nak gerak ke indon. bercuti disana. yong pon nak ke jb. nanti balik utara. memang nak all out dengan miza and rakan kongsi yang lain. all out la sgt kan.. nama pon bisnes online, so all out kt internet sudeh hehehe mudah dan cepat! income pon masyukkk



oke nanti dah sampai kl yong update ya! thanks kepada yang sudi jenguk blog yong ni.. blog yg tak seberapa..tapi harap ada ISI :)



daaa. salam jumaat ya!

Powered by ShowMeBlogger.com

3 ulasan:

mIeza rMsq berkata...

so sweet..hihiii..~~

jeBateja berkata...

mak ko nyahhh....makin kencang ko...respek ko.....moga sukses hendaknya bisnes ko nyahhhhh

embun d tengah malam berkata...

gud luck

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...