Jumaat, 11 November 2011

tempahan apam ditutup semingu mulai hari ni | KL, JB and singapore menungguku!

hari ni 11.11.11 kan? so tamatlah order untuk minggu ni ya...jadual yong sangatlah pack minggu ni..last dah hantar order today..terus rasa sakit habis segala sendi..supergirl btoi huu


semalam..time dok buat apam..yong kena p UUM.sebab ada biz appointment disana..first time masuk UUM..waa besar nyer U ni.dah la tepi bukit..memang hijau je mata memandang :)


today yong nak ke KL..malam kang da nak gerak ke JB..org JB sapa nak tau about side income yang yong buat bleh la roger yong yer :) ahad pulak nak ke singapore! waaa first time nak ke sana.. minggu depan nak ke sana lagi.2x p singapore dalam sebulan..kagum untuk diri sendiri sebab kuat berjalan..hehe jalan-jalan cari duit apa salahnyer ye dak? org singapore pon nak buat bisnes ni..lagi la kaya dorang..kita takkan nak tgk aja kot?

oke la..yong baru nak kemas beg ni.. semalam tido pkol 5 sebab buat apam ni..bangun pkol 6..(rasa ketaq kaki lutut semua ni weh) sejam je tido sure malam kang weak! xpon dalam perjalanan ke kl dah x sedarkan diri haha..

eh lupa nak bitau.ada orang buat entri tentang yong lah!sapa ek??? jom tengok disini~~~ ADIK TINA


4 ulasan:

nurkaloi berkata...

hebat buat apam laa nie heheh

SyUhAdA berkata...

wah..kemain busy yong skang ye..yong dtg KL bape lme?

Citarasa Rinduan berkata...

sentiasa kagum dengan yong..

chaiyokkkkkkkkkkkkkkkk

Ardini Humaira berkata...

bestnye yong pandai wat apam
dni nak cuba jugalah.. :D nanti kat miri leh amik tempahan

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...