Isnin, 7 November 2011

Senang ke nak jual Premium Beautiful ni? sangat MUDAH yer kawan-kawan

Hi uolss,

Macam mana sambutan raya uolss? raya yong biasa-biasa je and best sebab p makan je kat ryumah orang hehehe...Slalu orang tanye yong senang ke nak jual Premium Beautiful ni? Alhamdulillah, this is the easiest business yang yong  pernah buat setakat ni ..dan yang paling penting paling masyuk!!!

Apa yang menyebabkan Premium Beautiful senang dijual?
    • Premium Beautiful ni sudah lama di pasaran dan orang dah tahu kebaikan dan keberkesanannya. Semua testimonial yang ada di internet semuanya positif dan tak ada lagi orang komplen yang this produk tak bagus ke ape.
      • Premium Beautiful ni Superbrand produk, sudah tentulah orang tak syak nak beli lagi.
      • Premium Beautiful is lifetime warranty product. So, beli mahal-mahal pun, rasa memang berbaloi sebab kainnya tahan seumur hidup. Walaupun rosak spt cangkuk tercabut ke,koyak ke .. boleh repair at NO COST / FREE of charge.
      • Kebanyakan customer yang approach yong for Premium Beautiful takkan tanya banyak tentang korset ni sebab dah famous/ di kenali ramai. Tu yong tak perlu dah advertise lebih-lebih pasal Premium Beautiful ni ..
      • We work as a team ..bila da habis stock sendiri so yong bantu pulak rakan kongsi yang lain .. tu la group kami berkembang pesat (*ayat angkat bakul ye) .. coz we need new biz partner to support high demand of Premium Beautiful ..



        Kesimpulannya, memang senangggggg sangat bisnes ni. Walaupun produk mahal, orang tetap nak beli dan kita tak perlu risau jika nak kata, produk ni tak laku. Memang akan laku dan jangan tak percaya, ada yang boleh buat jualan sebanyak 50 set dalam masa sebulan tau!!!


        Cuba uolss lihat carian di Google. Berapa ramai orang yang cari info pasal Premium Beautiful ni? Tgk la. Permintaan yang begitu tinggi kan? Dalam masa 0.07 saat, lebih kurang 44,400,000 hits untuk Premium Beautiful punya carian. Berjuta-juta orang mencari info mengenai Premium Beautiful.


        Apa RAHSIANYA?

        Semuanya yong gunakan cara internet. Itulah RAHSIA kejayaan group Ieja di bawah bimbingan auntie yong shaliza azizSha Khalid & Hanis Haizi. Buat cara internet memang pantas dan tak perlu pergi ke rumah orang pun. Semuanya akan dikongsikan secara percuma bagaimana caranya untuk dapatkan pembeli dengan pantas melalui internet. Setiap hari ada orang tanya tau sama ada melalui FB, email, SMS or even call.

        Sedikit info tentang bisnes Premium Beautiful yang yong tak pernah cerita sebelum ni. Banyak2 kena la jumpe kan hehe .. Untuk bisnes ni, kena setup macam ni je:
        • Satu produk sahaja iaitu Premium Beautiful corset. Tak perlu jual produk2 lain. Fokus pada satu produk sahaja .. Barulah leh jadi expert .. tak susah kan? Macam Maharani & Lactolite yong selit kan kerana produk ni menbantu si pemakai Premium Beautiful .. kire support produk la ..
        • Jual 8 set sahaja seumur hidup. Tak perlu fikir nak simpan stok banyak2 dalam rumah. Nanti semak kan? So, bagus tak? Kenapa 8 set? Tak logik plak dgr kan jual 8 set tapi bleh dapat income puluh2 ribu .. Nanti yong boleh terangkan bagaimana 8 set dalam tak sampai sebulan boleh habis & bagaimana dgn 8 set ni bleh menbantu uolss meraih income puluh ribu .. Orang buka kedai runcit pun nak setup kedai pun dah puluhan ribu, belum barang lagi .. tp bisnes ni hanya kluar modal dari serendah RM50 sahaja ..
        • Tak perlu modal untuk setup kedai, gaji pekerja, sewa tapak .. Jual online je .. Jimat masa & duit .. Nak dapatkan balik modal amatlah singkat .. Sekejap je habis jual dan modal pun dapat semula, untung pun apa lagi, dapat juga .. Bonus sudah tentulah dapat selain dapat untung jualan. Itu yong boleh cerita in details kalau uolss berminat .. contact yong ye .. Penat nak cerita satu-satu kat sini kan .. Nanti konpius lak uolss .. hehe..

        yong rasa ni sahaja info yang penting untuk pengetahuan semua. Masih rasa susah? Jangan fikir susah. Jika susah yang kita fikir, maka susahlah jadinya .. walaupun hanya nak bancuh air je. Jika fikir nak tangguh dulu lihat kejayaan orang macam tu je...memang rugi besar la kita .. 





        Sedikit gambaran supaya uolss berfikir sejenak. Cuba uolss bayangkan nasib dan kewangan uolss dalam masa 10 tahun lagi. Cuba uolss kira berapa saving uolss masa tu dan adakah uolss yang telah kerja makan gaji boleh hidup dengan RM1 juta duit pencen? Kalau saving yang makin bertambah tak pe .. jangan plak loan yang makin bertambah ..

        Anak2 pun semakin membesar. Makin besar, makin banyak keperluan duit untuk masa depan mereka nanti .. masuk universiti, nak kawin, nak sambung belajar .. Begitu juga diri kita, kadar kesihatan kita, kadar tanggungan kita ketika tua .. Semuanya perlu kita fikirkan .. 


        Bagi yang cakap rezeki tu ada di mana2 .. Memang lah btul .. Tapi, Allah suruh kita sentiasa berusaha dan jangan harapkan rezeki tu datang bergolek .. Jangan hanya harapkan subsidy jer yang belum tentu akan dapat .. Inilah yang dipanggil usaha. Usaha buat bisnes dan perniagaan tu kan adalah anjuran Rasulullah S.A.W. Cari perniagaan yang halal, dan lakukan dengan penuh Etika. InsyaAllah berjaya.


        For more info, do call me at :-
        mobile  : 013-7049413
        email    : alinacshoppe@gmail.com


        Pesanan penaja ;p Biz partner di kawasan Pantai Timur (Kelantan, Terengganu & Pahang) amatlah diperlukan untuk memenuhi permintaan pelanggan di sana ...

        2 ulasan:

        SyUhAdA berkata...

        tetiba jd semangat plak nak jd mcm yong..

        Lin Azlina berkata...

        baru je tadi dengar penerangan psl PB ni..teruja nk join...nk g Vietnam

        Beautilicous

        Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

        :)

        Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...