Selasa, 15 November 2011

mencari Skin Care untuk wajah anda kekal sihat dan berseri.jom try Nour Ain skin care!

haa sesi promote dah ni.. ramai yang bertanyakan yong..produk mana yang oke untuk muka ek.. rakan-rakan yong ade je yang xde skin care langsung..eh..habis tu korang cuci muka pakai produk apa? takkan sabun badan p sabun muka pulak kot..isk! tak leh! tak leh!

so disebabkan banyak permintaan untuk set nour ain ni..yong pon dah restok set ni banyak sket.. harga murah jerk..rm50 untuk 3 barang tau..ada soap, uv foundation n night cream.. kalo beli satu set lebih jimat lah ek.. beli satu-satu barang harga agak mahal :)

kalo nak beli tambahan serum vitaminc nyer bole tambah rm22 ye untuk sebotol.. serum bagus untuk wajah tau.. pakai seminggu 2 atau 3 kali jerk..sapa tak nak cantik kan? semua nak lawa.. kalo nak lagi best kena p spa lah hehe


1 set of Nour Ain Skin Care. 
Rm50. 

-soap
-uv foundation/ day cream
-night cream

nak order? email yong di alinacshoppe@gmail.com


3 ulasan:

SyUhAdA berkata...

mnarik nie..syu pon tertanya-tanya jgk yong pkai produk ape..syu xtau nak guna produk ape..sbb xtau produk mne yg ssuai ngn kulit..klau promot kat blogshop syu produk nie bleh?

nnti syu nak beli laa..skang xbleh lg..JPA x msuk lg..sedih..huhu~

Ardini Humaira berkata...

cpat teraiii! :D

nick izzatie berkata...

promosi nie sampai bile?? nk order tapi tunggu balik umah dulu la. nk send kat kolej takut hilang..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...