Ahad, 27 November 2011

Majlis Anugerah CDM | macam anugerah SKRIN hehe

19hb aritu yong ada p majlis syarikat..banyak gambar yang di amik.tapi semua masih ada pada photographer..huuu tak sabar nak tengok gambar yong yang tak berapa gojes tu hehe..tak pela..Jom layan sedikit gambar ms majlis itu .. Hehe .. Gambar lain2 akan menyusul kemudian  ye



Ni ms otw nak ke Dewan Maeps .. Muke excited kan .. Coz ni 1st time yong attend majlis Ulang Tahun Sykt coz yong baru jer join biz dlm 4 bln..yang pakai baju hitam tu auntie yong merangkap leader & biz partner tercinta..ahaks!



auntie and her biz partner..kak ziela



Sudah pasti yg meletopsss ni top leader yong, Hanis Haizi .. Cantik kan? Baju Hanis sentuhan Radzuan Radziwill .. Saper ckp hanya artis mampu pakaian designer terkenal .. Buat la biz mcm kami .. Confirm boleh! Hehe .. yong sgt kagum dgn leader yong, dr hanya housewife skang monthly income RM180,000 ... Byk kan? Jom follow her step with me .. Together we achive our dream .. :) kan?



Ni pulak sebahagian group kami yg dtg dari Johor, Utara & Klang Valley .. Dlm biz ni, jarak bukan penghalang .. Sebab tu la di mana pun olss berada, klau ade keinginan utk raih income 4-6 angka, CONFIRM BOLEH!!





Vouge devassss tak? Ni la antara rakan kongsi terawal leader yong .. Yg kiri skali is CDM Mai & kanan skali is CDM Salha .. Masing2 seorang ibu tau .. Tp masih bleh berjaya dlm biznes ni .. Again, yg penting KEMAHUAN!





Bukti betapa ramai wanita yg berdedikasi untuk mengubah kehidupan mereka dengan Biz PB ni.. Bangga coz tergolong dlm group B32....

dapat gambar lain yong akan update ek :) korang kalo berminat nak berbisnes bole la join yong..yong akan share cara-caranya..yang penting KEMAHUAN! 

6 ulasan:

iejaaziz berkata...

Aunty? Hehe .. Congrats yong! Dr zero skang hebat!

Amoi MiyaSya berkata...

wahh ! seronoknya tengok . huhu

Myra Jay berkata...

Klau rajin mcm yong pasti boleh..
Yong rajin..
Ada mofal tak join biz nih??

munna berkata...

wah!...vogue2 semuanya...

Ati Masrif berkata...

business apa ni yang?

yang pakai baju kuning tu
cantik menawan..cam retis :)

Ardini Humaira berkata...

sume vouge kan :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...