Rabu, 9 November 2011

banyak dapat tempahan apam | siapa yang bertuah dapat tiket ke dinner+jozan show bersama yong?

Salam semua..amcam raya korang? oke x? hee yong macam biasa je la..makan je keje nyer heheh..raya aritu ada makan apam polkadot tak? hee yong adaaaa..banyak order minggu ni..sampai tak sempat nak online lelama T__T

delivery di pagi raya pon ada tau..pas solat raya..makan jap terus berdesup ke rumah cust..terbaik kan? hehe


antara apam yang yong buat :) syok je tengok kan? kalo makan lagi syok..

minggu ni memang tak dapat la nak online sangat time siang..yong kena siapkan order untuk cust..minggu depan busy untuk ke kl pulak..kepada yang nak jumpa yng untuk hal bisnes and PB..bole la roger yong ek..yong juga akan contact kwn2 blogger yang email yong bertanyakan tiket FOC tgk Jozan Show malam19hb nanti.. nnti check email la ye..siapalah yang bertuah tu hehe

oke la..kepada yang nak order apam..bole lagi order ek...tak order sekang..maybe next time ke kan? save siap2 no hp yong dalam hp anda tu :)

APAM POLKADOT

Menerima tempahan apam
sms/whatsapp 013-7049413 (ain)
pelbagai FILING @ INTI,
sesuai utk buah tangan, hantaran, kenduri, jamuan atau apa saja majlis.
- Filing/Inti: kaya, coklat, strawberry, bluberry, oren,
- postage bermula dengan Rm10

harga:-
100pcs apam rm30


PENYIMPANAN:
Tahan selama 3 hari pada suhu bilik dan seminggu dalam peti sejuk.
Jika disimpan dalam peti sejuk, keluarkan 15 minit awal sebelum dimakan atau boleh juga dipanaskan dalam microwave selama 15 saat. Apam polkadot akan kembali lembut.

KOS POSLAJU: bermula dari RM10 mengikut berapa banyak tempahan yang dibuat. Pihak kami tidak bertanggunggung atas segala kerosakkan yang berlaku selepas tempahan telah di serahkan kepada pihak poslaju. Walaubagaimanapun, kami akan memastikan packaging dibuat dengan sebaik mungkin.

MASA TEMPAHAN: Tempahan perlu dibuat 3 hari awal. Untuk tempahan yang banyak, digalakkan buat tempahan seawal 2 minggu.



4 ulasan:

TINA berkata...

Assalamualaikum

alhamdulillah perniagaan yong semakin maju sekarang ni.tina doaka semakin sukses.

nur anis berkata...

suka tengok apam-apam polkadot ni..cuteeee..:)

SyUhAdA berkata...

comey2 je apam yong tu..sapela yg brtuah tu ye..

Ardini Humaira berkata...

comeeeelll sangat. tingin nak tempah banyak2 dgn yong tapi tu la :'( posmen meroyan area rmh dni

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...