Rabu, 16 November 2011

Apam polkadot | thanks kepada yang order

minggu lepas yong masih ingat lagi..banyak betul order untuk apam sepanjang minggu tu..dengan biz pb+Alinac Shoppe..fuh x menang tangan nak handle semua oi! syukur dengan rezeki yg Allah bg,..

antara je nih..yang beratus biji lagi tu tak sempat nak snap sebab Blackberry ado problem masa tuh T__T


ladybug sebelum kukus


zoom sket.heee comel tak?

oke minggu depan yong kat kedah seminggu..bole la yong amik order untuk apam polkadot.. 
order start 21 November to 24 November je ek :) 

tata

6 ulasan:

Myra Jay berkata...

Yong ni rajin betulla..

Nanti bila2 boleh kita jumpa dear, leh Yong cerita kat Myra camne nak jadi macam Yong..hehee

TINA berkata...

Assalamualaikum

Alhamdulillah.rezeki yong semakin bertambah.comel la lady bird ni.tina ingat nak try buat jugak

DySha.Pink◕‿◕✿ berkata...

akak nak order mcmana???

anishamzah berkata...

yong, area bt pahat boleh tempah tak apam ni. sweetnyeee apam2 ni.

Ardini Humaira berkata...

cantik2 apam yong buat tau.. dah la sedap... angau dni :D

Nafisa81 berkata...

cantiknyer...dah 3 kali buat...tapi tak cantik cam yong buat punn..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...