Ahad, 16 Oktober 2011

pasport baru



salam semua. hari ni yong bersiaran di sungai petani ya. yong baru je tiba di sungai petani pada pkol 5 pagi tadi. now yong berada di jabatan imigresen malaysia. watpe kat sini? haa beberapa bulan lepas yong datang sini untuk buat border pass untuk ke thailand but today yong buat pasport pulak untuk ke singapore. actually, this is my first time buat pasport tau. excited gitu :p haha eh nak p jalan-jalan ada sesapa x excited?? mesti semua excited ye dak?



yong dapat tahu satu family nak p singapore semalam..masa tu masih ada di kl. haa hambik ko bila dapat tau semua nak p. gelabah la nak balik kedah on the spot! mujur sempat jugak p class semalam. dapat la timba ilmu untuk share dengan kawan-kawan disini.



sepatutnya yong sekarang berada di johor bharu..hehe tapi apakan daya. plan a dibatalkan sebab ada plan b menanti. ahaks. ye dak? puas jgk pk smlm. risau la plan a tak dapat plan b berciciran. haa hidup ni kena smart kan? perlu ada banyak plan. baru smooth je kehidupan. kalo tak memang kucar kacir jugak la yong ni. minah gelabah. kikiki :p



eh da hampir sejam da tunggu pasport ni.. urusan lain da settle sejam lepas. total semua 2 jam jugak la kat sini. hehehe lama kan? korang? hujung minggu ni buat apa??



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

6 ulasan:

mMoOnN aAlLeEaA berkata...

seronoknya nak g singapore. nak p universal studio ke

SyUhAdA berkata...

syu gi upm serdang td..g beli buku murah2 dkt situ..

p/s: syu pon nak wat paspot bru nnti..x tukar lg paspot dajah 6 nyer..sok dah nk balik penang..

SyUhAdA berkata...

syu dok kat bm yong..bukit minyaak..klau yong free bleh kte jumpa..

jeBateja berkata...

den dah 2 kali perbarukan pasport...lebih mudah perbarui...sebab guna mesin tinggal kutip je manual....ahakz

Ardini Humaira berkata...

nak itoot yong! uwwaaaaaaaa :'(

Redbloodsnow berkata...

wahh...nk gi singapore ea? bestlah klo gi. kimslm ngan pua chu kang if terserempak ek..hehe

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...