Selasa, 18 Oktober 2011

Negara mana untuk Family Day tahun ni??

taraaaa! Singapore pilihan kami sekeluarga pada tahun ini.. this is my first time tau ke sana.agak jakuns disitu haha..tarikhnya bulan depan..tapi now dah nak cari sebanyak-banyak info sebab tak nak lebih jakuns disana :P 


banyak tempat kat Malaysia ni bole p..tapi singapore jugak nak p kan.. takpe lah.sekali sekala..ye dak? (habislah duit aku nanti..haha)


tempat ni harus p nih! bawak tok sekali..harap tok kuat la untuk jalan-jalan nanti



actually yong ni tak berapa tau sangat tentang singapore ni..so sapa yang nak kasi komen atau info tentang Singapore bole la paste je link anda di komen entri ni ek..yong da juling dok goggle je dari semalam..terus hari ni sakit mata..

sedikit persoalan yang yong ada utk pecutian kali ni ialah-

-p singapore nanti naik flight.so dari airport nak ke pulau sentosa tu kena naik apa ek? cab ke? bus ke? (siyes yang ni tak tahu pape)
-hotel yang dah di booked tu nama dia Festive Hotel kalo tak silap..nak ke Universal Studio tu dalam 0.38km..dekat ke jauh tu e? ada pengankutan untuk kesana ke atau jalan kaki jerk..haha
-makanan senang cari ke tak ye? kalo mahai sangat memang kopak la kami kat sana :p
-eh kat Pulau Sentosa ni..apa lagi yang best? sila bagi cadangan..yong dah blur nak bajet ni..huaaa help me pleaseee T_T

5 ulasan:

Lelaki Ini berkata...

sowie la!
tak tau apa2
hehehe...
sowie yerk!
tak dapat tolong!

munna berkata...

bestnya...kak munna pun teringin nak ke Universal Studio tu

nurkaloi berkata...

kaloi tak tawu langsung....maaf !__! hehe

kakchik@ella berkata...

Yong nak p hari apa?

Nour Eyza berkata...

yong, insyaAllah saya boleh tolong kot beri information. sy mmg blm pegi USS tpi selalu pergi singapore. kalau nak murah dan mudah cari makanan duduk je kat johor nanti pergi sana.

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...