Rabu, 12 Oktober 2011

jom makan aiskrim..bolat-bolat gitew | haagen dazs

sabtu lepas yong ada biz appointment di penang..so destinasi tempat pertemuan kami ialah di kedai aiskrim :) yay~ terbaekk~ first time yong makan aiskrim ni tau..


aiskrim yang kami order..bolat-bolat comel kan??

zoom sket..taraa! 

habis yang tadi tu..order lagi aiskrim lain

and aiskrim ni..

korang suka tak aiskrim ni?? jom pasni kita p makan pulak..hehe sambil share pasal bisnes..sambil makan sedap..best kan?

berminat nak join bisnes? nak tgk biz plan team kami? jom roger yong di 0137049413 atau email je di alinacshoppe@gmail.com

5 ulasan:

Cik Ecah berkata...

alahaiii aiskrim...vs coklat plak tuh....:D

Dilakochan berkata...

whoahhh fondue!!
sodapppp nye tgk! :'(

munna berkata...

aduhai sedapnya..tak pernah lagi makan aikrim mcm tu

nurkaloi berkata...

perghh menarik !
eah yong bisnes pe plak ?

Myra Jay berkata...

Lepas ni leh jumpa yong smbil makan fondue ni, teringin nak try :D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...