Isnin, 31 Oktober 2011

Inner Hoodie Ninja | nak jadi ninja comel? mai sini


taraaaa! da masuk lagi stok baru dalam alinac shoppe.. kali ni nak jual inner pulak..bukan sebarang inner tau..ni inner ninja! hehe comel je kan bila sebut inner ninja :) kalo pakai lagi comel yu!

.

ni inner ninja jenis pendek..kain sejuk je ha.x panas bila pakai



pandangan dari belakang

pandangan tepi



di close up sket lagi hehe




ini inner ninja yang labuh..



pandangan tepi



pandangan depan


pandangan belakang

yong pon ada tau~suka jee sebab da lama cari inner ni..best!
korang jika berminat bole email yong di alinacshoppe@gmail.com

harga
inner labuh rm35
inner pendek rm30

1 ulasan:

Ardini Humaira berkata...

deen kasi dni beli :D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...