Sabtu, 22 Oktober 2011

Hari ni Yong ke Penang | Jalan-Jalan Makan Angin

Salam semua..hari ni yong akan p Penang tau..selain berbiznes appoitment..yong hajatnye nak bawak adik-adik jalan-jalan kat sini :) hee baik tak akak ni? ye lah..selain beri tunjuk ajar cemana nak berbiznes..yong nak kasi semangat sket lah..mudah-mudahan..adik yong dapat mewarisi perniagaan yong yang sedia ada..apa orang kata "FAMILY BUSINESS" haa gtew! hehe


so sekarang ni yong dalam proses train adik yong ni haa..dari dok saja nak habiskan duit ahkak ko ni haa..better u do something u earn ur money..jalan dah ada..peluang dah diberi..kalo tak amik rugi betul tak? kang silap hari bulan.yong gajikan staf..haa memang orang lain tak bole kerja lah~ hehe


rasanya pasni maybe yong akan berpindah ke opis..so ada tempat nak letakkan barang-barang ni haa..nak tambah barang pon bole pasni kan? maybe akan ada ALINAC COLLECTION kot hehe..nak jual apa?? TUNGGUUUUUUUUUU~


oke la..da nak bersiap..korang dok penang? nak jumpa yong tak? sms no ni k 013-7049413 tata



gambar dengan auntie yong, shaliza aziz

1 ulasan:

SyUhAdA berkata...

ala..syu x on9..xtau lak yong dtg penang..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...