Ahad, 2 Oktober 2011

BLOGGER | SIAPA SHUHADA SALLEH??

Salam semua! hai hai~ apa khabar hari ni?? apa plan hujung minggu? p jalan2 ke? atau melepaks je kat rumah? yong? sekarang masih menaip entri dirumah..maybe japg kuar rumah jap p shoppping sabun..awww sabun pon nak p shopping ka? beli banyak sket...sabun apa??? haa japg yong tunjuk yaa pas beli







oke today mari kita berkenalan dengan seorang gadis ni~ namanya Shuhada Salleh.. selalu gak mai komen-komen kat blog yong..khabarnya beliau belajar kat HUKM skg.. banyak kali yong p KL..bole pulak x p jumpa kan..bukan jauh pon dengan bandar sri permaisuri tempat yong tinggal..harap pasni dapat la jumpa beliau~




special thanks untuk beliau sebab sudi promote apam polkadot yong di blog beliau~ thanks yer shu :) sayang lebeih ni heheheh..nak tengok entri beliau pasal apam yong tu..korang bole klik here~~ Apam polkadot




ok iklan sekejap : 

Sapa nak tau more about Premium Beautiful Corset and the business plan, roger kami ya! kami akan share caranya..bole je contact yong sms/whatsapp             013-7049413       


2 ulasan:

SyUhAdA berkata...

hehe..malu la pulak..
thanks tau yong..
nnti mai KL kasi tau yer..leh jumpa..

Myra Jay berkata...

Syu memang rajin komen, bestnyer kalau yong dapat jumpa Syu :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...