Khamis, 6 Oktober 2011

balik dari fish mart terus buat laksa oi! hahaha


dah baca entri yang lepas pasal gi fish mart tu?? haa ini lah jawapan dia..yong beli ikan sbab nak makan laksa..

yelah..dah nama pon hantu laksa..cane laksa bole pulak x reti buat..sangat tak COOL kan?? seingat yong..last sekali yong buat laksa time yong belajar sem akhir kat kolej dulu..ada la 2 tahun lepas..kah3..lama gila weh..lupa dah step nak buat laksa..:p

so setelah berguru dengan tok..maka dapatlah resepi laksa..korang nak resepi tak?? nanti yong buat entri ek..resepi cream puff pon yong belum buat lagi..apa la nak jadi..pemalas btoi..suka lengah-lengah masa la yong ni..sekarang da 2 resepi tertunggak T__T tak bagus ni...takpa yong akan cari masa untuk buat entri resepi ya.


so inilah laksa yong buat..siap letak otak udang + kicap..eh cili hijo tu pon adoi.nyum2


haa ni la tuan yang buat laksa..mata cam juling pon ado..takpo..nak masuk jugak dalam entri..

selamat membaca! muahhh~




3 ulasan:

munna berkata...

wah rajinnya Yong.....

SyUhAdA berkata...

pndai yong wat laksa..syu rsanya dah lama giler x mkn laksa nie..

Myra Jay berkata...

Sedapnya laksa...
Teringin nak makan plak nieh :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...