Jumaat, 28 Oktober 2011

Bakal pulang Ke Kedah Hari ni

salam semua! da seminggu yong tinggal di Seremban.kini masa untuk pulang ke tanah air..hik hik hik macam la jauh sangat kan??

tapi harus lah balik hari ni..banyak keje lagi nak buat di Kedah nun disana.. tok pon dah rindu rumah ni..x leh nak extend dah oi~ hehe
esok yong ada biz appointment dengan org Sp..lusa dengan orang Penang~ ramai nak kenal and nak tahu tentang PB dan biz yang yong buat ni..

thanks sebab percayakan yong ya! thanks jugak untuk team yang sentiasa menyokong!

nak tahu tentang PB and this bisnes?? klik sini~~> Premium Beautiful

4 ulasan:

NM02 berkata...

take care laling

Mr feckry berkata...

steady la yong

SyUhAdA berkata...

oohh..yong kat seremban ke..lamanye..

TINA berkata...

Assalamualaikum

wah jauhnya yong pergi berjalan.tina pon tak pernah sampai seremban g.tahniah yong semakin hari bisnes semakin bertambah maju.

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...