Selasa, 11 Oktober 2011

apam polkadot.. muka pon dah macam apam hehe


last yong buat apam ni hari sabtu lepas..pkol 12 bru mula buat sebab dah janji dengan cust pkol 8 pg esoknya..

kenapa yong mula lambat?sebab hari sabtu lepas sehari suntuk yong berkejar kesana sini untuk biz appointment and ada urusan yg lain..giler rasa macam semua benda yong nak buat..konon nak jadi yang terhebat la kan...hehe HARUSlah..selagi terdaya..semua perkara nak merasa buat..

malam tu pukul 11 lebey yong sampai rumah..rehat and mandi apa semua..terus buat apam ni..mujur adik ada yg nak tolong..kalo tak msti proses makin lama nak siap..rasa macam buat apam sambil nak nangis pon ada..sebab badan terlalu penat and nak rehat je rasa..tapi sebab dah janji and komitmen terhadap kerja kita..maka haruslah biarkan perasaan penat tu seketika..kalo x pk pasal kerja.. dah tentu yong takkan buat lah semua kerja ni tau...so sekarang ni..penat jatuh NO 10..minat+usaha tu NO1..

so jom tengok beberapa ketoi apam yong hehe

warna yang ada..


nak buat doorgift pon bole..2 ketoi

yang ni 4 ketoi :)

100 pcs

comel tak?? suka la tgk color dia hehehe

ladybird xde mata hehehe

order utk 2 org

ada org kata ni cendawan beracun hehe..

berminat nak order?? bole je..

APAM POLKADOT
Menerima tempahan apam
sms/whatsapp 013-7049413 (ain)
pelbagai FILING @ INTI,
sesuai utk buah tangan, hantaran, kenduri, jamuan atau apa saja majlis.
- Filing/Inti: coklat, strawberry, bluberry,
- postage bermula dengan Rm10
harga:-
100pcs apam rm30




5 ulasan:

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam yong.Xper la penat sikit..yg penting RM masyukkkkkk!!

misya berkata...

cantik kaler dia

Redbloodsnow berkata...

serious yong. comel nah ar! kalau dekat dh zie tempah utk doorgift akad nikah...hehe

Ardini Humaira berkata...

yonggg dni tringin nak wat jugak uwaaaaaaaa

SyUhAdA berkata...

cute giler..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...