Selasa, 4 Oktober 2011

apam polkadot lagi??



malam ni yong buat apam polkadot lagi. yay! tekak ni asyik nak makan apam jerk. apa lah!



thanks kepada yang promote apam polkadot yong ya.sejak semalam ada orang call yong nak order 2000++ biji apam polkadot. hope pasni rezeki makin murah la ek.



orang kl and shah alam. if ada yang berminat nak order apam polkadot dengan yong bole je ek.. untuk order 2000biji dan ke atas. yong bole hantar terus ke rumah anda ya..don't worry. anda pasti dapat service terbaik dari alinac shoppe!



terbaikk nyer iklan kan? ok la. nak p kemas bilik.. jom! :) jemput makam apam jugak ek.



tata



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

5 ulasan:

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam yong..mlm2 yong menayang apam polkadot nie..lapar la pulak:D

jeBateja berkata...

2000...? pehhhh...betul2 hebat lah hang ni.....

SyUhAdA berkata...

wahh..byknye tmpahan..smoga murah lg rezeki yong ye..
yong dtg hantar sndri ke kat KL?

nur farahin binti sulaiman berkata...

wahhh.. sedap2.. bagi farah satu.. hehehe..

mMoOnN aAlLeEaA berkata...

alahamdulillah.rezeki. lea lama dah tak buat apam ni

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...