Ahad, 4 September 2011

Video and Picture | Open House di Rumah Yong selesai sudah :)


Salam semua! Semalam di Rumah Yong ada buat open house  tau~ seperti yang telah di "mention" di entri INI~ so alhamdulillah~ ramai sangat yang datang..tok pon happy giler hehe tok cakap "ni sebab yong letak video kat internet la ni ramai orang mai..bukan jemput dengan call pon..letak ja kat internet ramai mai..nanti ada kenduri kawin pon kena buat macam ni la baru orang mai ramai" keh keh keh..bagus tak idea yong..sebelum ni tak berapa ramai sangat tetamu yang datang..ye lah..panggil pon orang kg, orang surau, kawan sket je datang..BUT semalam..so many people there..waaa~ happy btoi tau..hehe jom layan gambar sket naa~

kek ni utk birthday girl and birthday boy..dorang celeberate skali in September

antara makanan yang ada

petang sebelum majlis bermula

prepare for BBQ

yong buat ni tau..apam polkadot

Mini Vanilla cupcake..yong buat jugak~ hehe

yong buat jugak~ agar-agar ros


antara makanan yag dihidang

wakil geng TI Penang

wakil SMK Che Tom


antara tetamu yang hadir

bunga api pon ada oi~ best!


ucapan terima kasih dari yong..wakil kelurga ni :)

thanks to all yang datang tau~ semoga kenyang la ek~ dengar kata sate sodap..tuan rumah xdan makan..sadis btoi~  T__T

Selamat Hari Raya~


6 ulasan:

iQapiQa berkata...

Selamat Hari Raya yong.lame tak menjengah di sini.

Amirrah Zawani berkata...

byk makanan.. sorry yong tak dpt pegi... kalo kenduri yong kawen.. insya Allah pg :)

Myra Jay berkata...

Alamak, terlepas la Yong..

Blog tak bukak masa raya..

nick dot anis berkata...

lapa pulak memalam ni tgk makanan byk sgt n besh2:-)

Ardini Humaira berkata...

tahun depan kalo ada rezeki dni p beraya lat umah yong ey

Salmia berkata...

sama hari dgn kenduri umah mia ek.. :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...