Jumaat, 23 September 2011

super terapi massage | best gak urut-urut kaki sengal nih.hehe

yong dah lama teringin nak p urut kaki tau..kebetulan aritu pakcik and makcik yong ada p downtown cheras (dekat je ngan rumah dorg)..so yong tak lepaskan peluang la untuk urut kaki sekali..best jugak kan sekala sekala urut kaki ni..best je..tapi kalo p buat foot spa lagi best rasanya..urut kaki ni sakit sket lah..terpaksa la tahan..


ni ada no contact akak urut kaki tu.kalo berminat bole la p try :) best jugak akak ni urut tau~

selamat mencuba~

4 ulasan:

misya berkata...

kak sya tak tahan urut kaki,cakit

ana apez berkata...

dah lama ana x g sana.. bila yong update bende ni.. tarasa teringin plak nak pegi.. hehehehe

**tapi ana ni jenis penggeli...**

kakchik@ella berkata...

Urutan kaki baik utk melegakan sengal2 badan. Lama dah KC tak buat xtiviti camni Yong .. jeles nih. Hihihi

Ardini Humaira berkata...

woaaaa syiok ni.. rasa nak je :D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...